• 18.10.23, 14:57

Mitmel pool Rakveres muudeti liikluskorraldust

Rakvere linnavalitsus muutis liiklusohutuse suurendamise eesmärgil mitmel tänaval liikluskorraldust.
Kukeküla linnaosas alandati piirkiirust.
  • Kukeküla linnaosas alandati piirkiirust. Foto: Kristel Mänd
Kukeküla linnaosas, Kuke, Malmi, Härma ja Sepa tänaval kehtib nüüdsest liiklemisel piirkiirus 30 km/h. Sama piirang kehtestati Navi tänava elamuarenduse piirkonnas, Lenduri ja Propelleri tänaval.
Abilinnapea Kert Karuse sõnul kehtib paljudes Rakvere linna elamupiirkondades liiklemisel piirkiirus 30 km/h. „Meie eesmärk on tagada linnaruum, kus kõik tunnevad end turvaliselt,“ selgitas Karus pressiteate vahendusel.
Muudatusi tehti ka teistel tänavatel. Tõusu tänav muutus Vallikraavi tänava ja Annemäe tee vahelises lõigus ühesuunaliseks. Äsja rekonstrueeritud Õie tänaval kehtib parkimiskeeld Urva ja Nelgi tänava vahelises lõigus.
Rägavere teele, Kaevu ja Murru tänava vahelisele lõigule rajati turvaliseks teeületuseks ülekäigurada.
Kõik liikluskorralduse muudatused olid arutlusel ka Rakvere linna liikluskomisjonis, kuhu kuuluvad politsei, päästeameti ja maanteeameti esindajad ning linnavolikogu majanduskomisjoni esimees.

Seotud lood

Uudised
  • 06.10.23, 06:02
Linn valis sündmused, mille korraldajad saavad Vallimäge kasutada tasuta
Lisatud nimekiri järgmise aasta sündmustest
Sel hooajal otsustas Rakvere kultuurikeskuse juhataja Eve Alte koguda ühte punti üritused, mida soovitakse uuel aastal Vallimäel korraldada ning esitas linnale ise taotluse, et neile võimaldataks Vallimäe tasuta kasutamist.
Uudised
  • 06.10.23, 10:28
Rakvere linnavõim tegeleb potjomkinlusega
Rakvere linnavolikogu algatas kohanime määramise kesklinna promenaadile ja Pikk 22 asuvale väljakule, mis on seni ilma ametliku kohanimeta.
Uudised
  • 05.10.23, 10:04
Rakvere pani 43 kinnistut oksjonile
Neljapäeval kell 10 algas elektrooniline enampakkumine 36 Rakvere linnale kuuluva elamukinnistu, viie elamu- ja ärimaa kinnistu, ühe ärimaa kinnistu ning ühe tootmismaa kinnistu hoonestusõigusega koormamiseks. Enampakkumine viiakse läbi portaalis Osta.ee.
Uudised
  • 04.10.23, 13:52
Küti tänaval asuv kinnistu läheb linna omandisse
Koledad garaažid Küti tänaval on varsti minevik.
  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele