• 30.10.23, 22:16

Halloweeni ohud: mida on hea teada?

Peamiselt tekivad mürgistusõnnetused vähesest teadlikkusest ja ettevaatamatusest. Halloween on valdavalt seotud kaunistatud kõrvitsate, valguspulkade, maskide, näomaalingute, nõidumise ja ohtra koguse kommidega. Tuletame meelde, mida on oluline teada.
Igal aastal pöördutakse mürgistusinfoliinile 16662 Halloweeni ajal saadud mürgistusmuredega, nii uudse toote puhul riskide hindamiseks kui ka nõu saamiseks juba juhtunud õnnetuse korral.
  • Igal aastal pöördutakse mürgistusinfoliinile 16662 Halloweeni ajal saadud mürgistusmuredega, nii uudse toote puhul riskide hindamiseks kui ka nõu saamiseks juba juhtunud õnnetuse korral. Foto: Pixabay
Kaheaastane laps hammustas katki helendava pulga – kas juua võib anda, mis nüüd saab? Noormehel läks käes katki valguspulk, mille sisu pritsis näkku – kui ohtlik see on? Kuueaastane laps neelas alla vilkuvast peaehtest välja tulnud väikese patarei – mida teha? Kolmeaastane laps tõmbas keelega üle lastele mõeldud värvitemplist – ema mures, kas nüüd sai kurk ja söögitoru väga hullusti kannatada?

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele