• 07.07.24, 17:26

Mälumäng: milline ärimees tulistas politseinikke?

Äripäev saab sügisel 35aastaseks ja tähistab juubelit koos lugejatega suurt mälumängu mängides. Küsime kuni oktoobrini igal kuul lugejate käest kümme küsimust Eesti äri- ja majandusloo kohta.
Äripäeva juulikuu viktoriin tuletab meelde mõnegi unustuste hõlma vajunud ärikangelase.
  • Äripäeva juulikuu viktoriin tuletab meelde mõnegi unustuste hõlma vajunud ärikangelase. Foto: Väinu Rozental
Kõikide vastanute vahel loositakse igal kuul välja ka auhind. Juulis paneb auhinna välja Jazz Pesulad, mis lubab võitjal oma autot kuus kuud tasuta pesta! Niisiis, pane end proovile:
Viktoriinis osalenute vahel, kes jätavad oma kontaktandmed, loositakse välja Jazz Pesula Q-Kaart kuueks kalendrikuuks tasuta. Jazz Pesula Q-Kaart on püsimakselahendus, kuukaart, mis laseb kindla kuutasu eest oma autot kõikides Tallinna, Tartu ja Viimsi Jazz Pesutänavates (v.a Merimetsa ja Ülemiste Jazz Pesulad) kas või iga päev pesta.
Jazz Pesulad on kodumaine autopesulate kett, mis pakub alates 2003. aastast autopuhastusteenuseid üle Eesti. Jazz Pesulatel on kokku 36 teeninduspunkti, mis hõlmavad käsipesulaid, pesutänavaid ja selvepesulaid.
Juuni auhinnaks pani Äripäev välja pileti majanduskonverentsile “Äriplaan 2025”, mis toimub 18. septembril. Oma uue aasta plaane avavad tänavu laval sellised suurettevõtjad nagu Taavi Madiberk, Guido Pärnits, Jaanus Otsa, Reet Roos, Kristel Kruustük ja paljud teised. Kõikide mängus osalenute seast sai loosi tahtel võitjaks Marti Müür. Palju õnne! Võitjaga võetakse ühendust!
Äripäeva tuntakse 1989. aastal alustanud ajalehe Äripäev järgi, kuid tänaseks on ettevõte kujunenud mitmekesiseks ettevõtlikele inimestele suunatud infopakkujaks. Äripäev avaldab majandusuudiseid laias valikus digikanalites, teeb raadiot ja podcast’e, kirjastab raamatuid, avaldab äriinfot Infopangas ja oskusinfot Teabevaras. Äripäev on Eesti suurim ärikonverentside ja koolituste korraldaja. Firma meeskonnas on rohkem kui 250 töötajat alates tippajakirjanikest kuni erinevate valdkondade asjatundjateni. Äripäeva omanik on Põhjamaade suurim meediakontsern Bonnier Grupp.

Seotud lood

Uudised
  • 14.03.24, 10:09
Testi teadmisi emakeelepäeva viktoriinis
Emakeelepäeva puhul pakume võimalust mängida meie emakeelepäeva viktoriini.
Uudised
  • 25.02.24, 10:13
Viktoriin: kui hästi tunned Eesti ministreid?
Osale auhinnaloosis!
Taasiseseisvunud Eestis on olnud 20 valitsust ja 208 ministrit. Pane end lõbusas viktoriinis proovile – kui palju sina meie ministrite kohta tead ja kui paljusid juhtumeid mäletad?
Uudised
  • 24.02.24, 10:00
Testi oma teadmisi ja mängi Eesti sünnipäeva viktoriini
Tule mängi meie ajakirjaniku Andres Pulveri koostatud viktoriini ning saad teada, kui hästi tunned Eesti ja Lääne-Virumaa ajalugu.
Uudised
  • 07.10.21, 13:38
TESTI OMA TEADMISI: kui lääne-virumaalane sa oled?
Pane ennast proovile ja vaata kui hästi sa Lääne-Virumaa vaatamisväärsuseid ja kauneid kohti tunned.
  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele