• 04.09.24, 13:25

Vaata järele: Eesti riik pakub võlakirju – märkida või mitte?

Kolmapäeval kell 14 algas Äripäevas suur Eesti riigi võlakirjade tutvustus, mida kandsime otse üle ka Lääne-Virumaa Uudiste veebis. Esitlus on nüüd ka järelvaadatav.
Eesti riik pakub kõigile huvilistele võlakirju, mille märkimise viimane päev on 9. september. Kolmapäeval oli Lääne-Virumaa Uudiste vahendusel võimalik nende kohta kõikidele küsimustele vastused saada.
  • Eesti riik pakub kõigile huvilistele võlakirju, mille märkimise viimane päev on 9. september. Kolmapäeval oli Lääne-Virumaa Uudiste vahendusel võimalik nende kohta kõikidele küsimustele vastused saada. Foto: Liis Treimann
Kõigepealt tutvustab võlakirju investoritele riigikassa osakonna juhataja Janno Luurmees, seejärel toimub aruteluring, kus osalevad nii Luurmees, aga ka LHV võlakirjade valdkonnajuht Silvar Kalmus ja Swedbanki kapitaliturgude juht Allan Marnot.
Aruteluringi modereerib Dmitri Fefilov Äripäeva börsitoimetusest ning kõigil huvilistel on juba nüüd ja homme vestlusringi ajal võimalik osalejatele ülekandekeskkonna vahendusel küsimusi esitada.
Eesti riik pakub avalikult kuni 2 000 000 võlakirja nimiväärtusega 100 eurot võlakirja kohta. Võlakirja intressimäär on 3,3% aastas ja intressimaksed toimuvad kord aastas.
Võlakirjad emiteeritakse 16. septembril ja noteeritakse börsil sellest järgneval päeval. Võlakirjade tähtaeg on kaks aastat.
Jäta oma küsimus SIIN LINGIL.

Seotud lood

Kasulik
  • 31.08.24, 06:00
Investor Toomas langetas riigivõlakirjade märkimise kohta otsuse
Sel nädalal avaldatud uudis, et ka minusugusel lihtsurelikul on võimalik riigile laenu anda, teeb mulle kahtlemata head meelt, samas vaatab mulle halastamatult otsa enda märksa kõrgemale seatud tootluseesmärk, kirjutab Investor Toomas.
Kasulik
  • 07.07.24, 17:32
Vaata, kui edukas on sinu pensionifond sel aastal olnud
Pensionifondid üllatasid
Alates aasta algusest on pensionifondid toonud kogujatele väga hea tootluse, kuid fondijuhid näevad aktsiaturgudel 2000ndate alguse tehnoloogiamulli ilminguid.
Arvamused
  • 20.06.24, 06:00
Indrek Lepik: kui palju maksab raketirünnak Rakvere pihta?
Eestil on valida, kas me oleme rünnaku korral sunnitud sõdima omaenda pinnal või suudame hävitada vaenlase territooriumile jäävad üksused ja taristu. Ja nüüd küsigem: mitu miljardit eurot on liiga palju selleks, et vältida vajadust näiteks Rakvere linn nullist uuesti üles ehitada, kirjutab Äripäeva välisuudiste toimetaja Indrek Lepik.
Uudised
  • 31.05.24, 15:51
Poliitikute portfell avalikuks: vaata, mis on riigikogu liikmete lemmikaktsiad
Tarmo Tamm on pensioniraha pannud valdavalt Eesti aktsiatesse
Praeguseks esitatud majandushuvide deklaratsioonidest selgub, et riigikogu liikmed on kõvasti ka kodubörsile investeerinud, rahvaaktsia on nendegi lemmik – Enefit Green.
  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele