• 29.08.21, 10:03

Direktor: koolipäev peaks algama hiljem

Koolipäev ei tohiks alata kell 8 hommikul ja tunnid kesta 45 minutit, leiab Tartu erakooli ProTera direktor Marjeta Venno, kes nihutas oma koolis tundide alguse hilisemale ajale.
Tartu erakooli ProTera direktor Marjeta Venno.
  • Tartu erakooli ProTera direktor Marjeta Venno. Foto: Raul Mee
Venno rääkis intervjuus Äripäevale, milliseid võtteid tuleks koolielus rakendada ja milliseid tulemusi need muudatused on ProTera koolis andnud. ProTeras kell 8 tunnid ei alga. Kuigi õpilastele hilisem koolipäeva algus meeldib, on Venno sõnul sellele ideele hoopiski lapsevanemad vastu olnud, sest see lööb ka nende päevarütmi sassi ning sunnib neid mugavustsoonist välja astuma.
Marjeta Vennot intervjueeris Gregor Alaküla.
Kuula intervjuud siit:

Seotud lood

Uudised
  • 24.08.21, 12:32
Lääne-Virumaa valdade ranitsatoetus on Eesti suuremate linnadega samal tasemel
Lääne-Virumaa suurimat ranitsatoetust maksavad Rakvere vald ja Viru-Nigula vald. Madalaim toetus on Väike-Maarja ja Kadrina vallas. Kas toetus on piisav koolitarvete ostmiseks?
Uudised
  • 16.08.21, 12:27
Suur intervjuu! Riigigümnaasiumi direktor esimesel tööpäeval: "Oluline on hoida seda, mis meil on"
Kuigi Rakvere riigigümnaasiumis kõlab esimene koolikell aasta pärast, alustas täna koolijuhina Liisa Puusepp. Haljala päritolu ökoloog on enda sõnutsi õppiv juht, kes soovib lapsi õpetada ja endisest tööelust võtta katusele sumisema mesilased.
Uudised
  • 23.07.21, 07:00
Neljateistkümnes Lääne-Virumaa koolis on loomulik ventilatsioon
Ligikaudu kolmandikul Eesti munitsipaal- ja erakoolide klassiruumidest puudub endiselt mehaaniline ventilatsioon, mis tähendab, et õhuvool liigub seal loomulikul viisil avasid ja pragusid pidi, kirjutas rahvusringhäälingu portaal.
  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele