• 28.09.24, 07:52

Lastele teevad eelkõige muret suhted ja kool

Seekordses Terviseuudiste saates käsitleti laste vaimset tervist. Külas olid Tallinna lastehaigla laste vaimse tervise keskuse juhataja, psühhiaater Anne Kleinberg ja sama keskuse noorukite osakonna juhataja, psühhiaater Ere Vasli.
Psühhiaatrid Anne Kleinberg ja Ere Vasli sõnul ei ole vaimse tervise probleemid vaid täiskasvanute maailm.
  • Psühhiaatrid Anne Kleinberg ja Ere Vasli sõnul ei ole vaimse tervise probleemid vaid täiskasvanute maailm. Foto: Tallinna Lastehaigla
Saates käsitleti laste vaimset tervist. Viimastel aastatel on järjest enam selgeks saanud, et vaimse tervise probleemid ei ole vaid täiskasvanute maailm – ka lapsed ja noored saavad osa meie pingelisest elust ja peavad sellega kuidagi toime tulema. Vahel läheb olukord nende jaoks aga sedavõrd keeruliseks, et nad vajavad spetsialistide abi ja vahel ka haiglaravi.
Laste vaimsest tervisest räägivad Tallinna lastehaigla laste vaimse tervise keskuse juhataja, psühhiaater Anne Kleinberg ja sama keskuse noorukite osakonna juhataja, psühhiaater Ere Vasli.
Lääne-Virumaa Uudiste lugejad saavad saadet mugavalt endale sobival ajal kuulata siit:

Seotud lood

Uudised
  • 14.08.24, 13:06
Jana Laanemets: vaimse tervise keskuse avamiseni viis loogiline rada
Rakveres tegutseb juba mõnda aega KEER Vaimse Tervise Keskus, kust saab abi erinevate murede korral.
Arvamused
  • 03.05.24, 13:33
Arvamus: laste depressioon sööb emad elusalt
Käimas on emade vaimse tervise nädal
Sellest, mida tunnevad depressiooni põdevate laste emad, keda ühiskonna jaoks justkui polegi olemas, kirjutab arvamusloos ajakirjanik Rahel Lepp.
Kasulik
  • 27.05.24, 16:49
Muusik ja treener Sandra Sillamaa avaldas, kuidas suutis taastuda läbipõlemisest
Kõige olulisem elus on luua üldse selgus, millega ma pean tegelema, rääkis muusik ja arengutreener Sandra Sillamaa, kes kuus aastat tagasi põles korralikult läbi.
Uudised
  • 09.09.24, 13:25
Perearst Maire Suurkivi: vaktsineerimine on kõige odavam elukindlustus
Perearst Maire Suurkivi tuletab lapsevanematele meelde, et uue kooliaasta alguses tuleks üle vaadata ka lapse vaktsineerimise seis.
  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele