• ST
  • 29.12.22, 14:35

Eestlased mängivad hasartmänge peamiselt tavalistes kasiinodes

Hoolimata sellest, et Eesti on tugevalt arenenud tehnoloogia ja IT sektoris on siiski peamiselt eestlaste poolt valitud tavalised kasiinod.
Eestlased mängivad hasartmänge peamiselt tavalistes kasiinodes
  • Eestlased mängivad hasartmänge peamiselt tavalistes kasiinodes
Online kasiinod teevad küll kõvasti tööd, kuid sellest hoolimata ei ole nende hetkeline staatus piisav. Küll aga võib antud trend tulevikus muutuda ning sellele viitavaid aspekte võib näha. Järjest rohkem erinevaid kasiinosi soovib tulla Eesti turule ning pakkuda mängijatele teenust. Näiteks EestiKasiino pakub kõikidele inimestele äärmiselt hea ülevaate boonustest ning võimalustest. Selliselt ei pea mängijad ise otsima ja vaatama, millised kasiinod võiksid neile kõige paremini sobida. Tuuakse välja näiteks makseviisid ning neile kuluvad ajad ja loomulikult ka mängude valik. Kõik online kasiinod on pisut erinevad ning pakuvad mängijatele erinevaid lahendusi.

Kuhu on suundumas Eesti hasartmängudega seotud ettevõtlus

Kiiresti arenevad ühiskonnas on kõik asjad liikumas internetti, kuid kas sama võib öelda ka kasiinode kohta? Tõenäoliselt on vastuseks jah, kuna inimestel on järjest vähem aega, et tegeleda meelelahutusega. Tavaliselt röövib suure osa ajast meelelahutusele mõeldud paika jõudmine, ning inimestel lihtsalt füüsiliselt ei ole nii palju aega investeerida. See on ka peamiseks põhjuseks, miks valitakse lahendused, mida saab teha interneti vahendusel. Küll aga tasub hoolikalt tutvuda hasartmänguseadusega ning selle juurde kuuluvaga. Selliselt saate kiirelt teada, millised kasiinod on legaalsed ning omavad tegutsemiseks vajalikku litsentsi.

Miks eelistatakse tavalisi kasiinosi

Kindlasti seostub paljudele inimestele kasiinodega glamuur ning paik, kus käivad koos jõukad inimesed. Reaalsuses on vaatepilt aga pigem pisut teistsugune. Tihti on keskmine kasiinokülastaja inimene, kes endale seda meelelahutust lubada ei saa, kuid soovib siiski enda õnne proovile panna. Loomulikult on mõningate inimeste jaoks tegemist paigaga, kus saab sõpradega aega veeta ning nautida meeldivat õhkkonda. Isegi väiksemates linnades nagu Rakveres on olemas kasiino. Tänasel päeval on kasiinod väga kena sisekujundusega ning kliente koheldakse äärmiselt hästi. Lisaks on toodud juurde ka erinevaid võimalusi, mis muudavad kasiino külastamise atraktiivsemaks. Näiteks võib selleks olla suurte telerite olemasolu, mille pealt on võimalik vaadata erinevaid spordisündmusi. Sellega kaasneb loomulikult ka võimalus nende sündmuste peale panustada.

Mis eelised on online kasiinodel tavaliste kasiinode ees

Loomulikult on paljude inimeste jaoks tähtis anonüümsus, mida tänasel päeval on äärmiselt vähe. Online kasiinos saate valida endale suvalise kasutajanime või on selleks hoopis mõni numbritest koosnev arv. Selliselt võite olla kindlad, et keegi ei näe teid ning saate endale lubada nauditavat meelelahutust. Teise suure eelisena tasuks ära mainida boonused ja pakkumised, mis annavad pisut suurema võimaluse võitudeks. Teie kontole lisatakse teatud hulk boonusraha, mille vabastamisel on võimalik see välja kanda. Enne boonuste hankimist tuleks kindlasti hoolikalt läbi lugeda ka kehtivad tingimused.

Tavaliste kasiinode kättesaadavus on muutumas väiksemaks

Kui Eesti aja alguses oli võimalik peaaegu igalpool avada enda kasiino ning nende üle kontroll puudus, siis täna see enam võimalik ei ole. Igas kasiinos on tihe kontroll, ning iga mängulaua ja mänguautomaadi eest peab tasuma kõrgeid makse. See tekitab aga olukorra, kus tavalised kasiinod ei suuda konkureerida online kasiinodega. Suurimates online kasiinodes on võimalik valida tuhandete mängude vahelt, kui tavalises kasiinos on saadaval kõigest paarkümmend. Loomulikult on see iga inimese enda valik, kuid tundub, et online kasiinod on tulnud ning ei plaani lahkuda.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele