Ettevõtja Heiki Hallik soovib Porkuni mõisa vana viinaköögi turgutada uuele elule. Eesmärk on pooleteise aasta pärast alustada kartulipiirituse tootmisega.
- Heiki Hallik (keskel) koos ema Anne ja isa Toivoga. Porkuni mõisa viinaköök kuulub Toivo Hallikule. Foto: Kristjan Ojang
"Selline plaan on. Eskiisprojekt ja põhiprojekt valmis, ehituluba on käes ja muinsuskaitsega asjad kooskõlastatud," kinnitas Heiki Hallik esimesi samme kartulipiirituse tootmise teel. Halliku sõnul tuleb lähiajal tegeleda veel piirituse tootmiseks vajalike seadmete hankimisega, samuti on töös ka finantseerimise protsess.
Seotud lood
Selveri populaarne 63+ vanuses klientidele mõeldud sooduskampaania "Kuldne Kolmapäev" on ettevõtte üks edukamaid kampaaniaid, mis laienes nüüd ka e-Selverisse ning tänavustele pensionipäevadele.