• 24.08.21, 14:02

Lääne-Virumaa Uudiste telefonikampaania võitja sai iPhone´i kätte

Lääne-Virumaa Uudiste toimetus loosis Facebooki kampaania käigus välja nutitelefoni iPhone 11. Õnnelik võitja, Margus Karro, sai oma uue telefoni eile õhtul kätte.
iPhone´i võitja Margus Karro.
  • iPhone´i võitja Margus Karro. Foto: Kristjan Ojang
Karro sõnul naeratas loosiõnn talle täpselt õigel ajal. „Just hiljuti kukkus vana telefon maha ning selle ekraan läks puruks,“ naeris ta.
Rakveres elav Karro on enda sõnul jälginud Lääne-Virumaa Uudiseid portaali avamisest alates. Üldiselt loeb ta uudiseid erinevatel teemadel, kuigi lemmik valdkondadeks on ettevõtlus ja sport.
Et spordi vallas on sel suvel tulnud ridamisi häid uudiseid, näiteks Martin Müürsepa asumine Rakvere Tarva peatreeneri positsioonile, usub Karro, et eesolev korvpallihooaeg saab siinsele meeskonnale olema edukas.
„Kui eelmisel aastal jõuti Eesti meistriliigas medalimängudeni, siis äkki sel hooajal võetakse ka medal ära,“ lisas Karro.
Lääne-Virumaa Uudiste toimetus tänab kõiki kampaanias osalenuid ning soovib õnne iPhone´i võitjale. Kui sa ei ole meid veel facebookis jälgima hakanud, siis tee seda siit.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele