• 02.11.21, 16:17

Gross võitis oksjoni ja saab hakata poekeskust rajama

Saku vallavalitsus kinnitas tänasel istungil vallale kuuluva kinnistu Kurtna tee 2 avaliku enampakkumise edukaks ning võitjaks Oleg Grossi ettevõtte OG Elektra.
Oleg Gross kuuluv OG Elektra omandas Kiisal krundi alghinnast viis korda suurema pakkumisega.
  • Oleg Gross kuuluv OG Elektra omandas Kiisal krundi alghinnast viis korda suurema pakkumisega. Foto: Andras Kralla
Kiisal asuva kinnistu alghind oli 103 200 eurot, mis oli kinnisvarabüroo hinnangul selle väärtus ning lõpphind 542 000 eurot.
„Oksjoni tulemus ületas kindlasti meie ootused,“ vahendab portaal Kaubandus.ee Saku vallavanema Marti Rehemaa sõnu. „Nüüd jääb oodata lähinädalatel lepingute sõlmimist ning kolme aasta jooksul avab Kiisal uksed uus keskus koos Grossi Toidukaupade kauplusega,“ lisas Marti Rehemaa.
Ostmisega kaasneb kohustus rajada kinnistule kaubanduskeskus pindalaga vähemalt 1200 m2, milles paiknevad toidu- ja esmatarbekaupade kauplus ning üüripinnad vähemalt 50 m2.
Enampakkumine viidi läbi Osta.ee keskkonnas.

Seotud lood

Uudised
  • 07.10.21, 12:40
Rahapakid ümber keha - kuidas Oleg Gross pani Venemaa autobisnesiga aluse oma äriimpeeriumile
30 aastat OG Elektra edulugu, 1. osa
Esimesel oktoobril möödus 30 aastat Lääne-Virumaa suurima tööandja OG Elektra asutamisest. Kolmeosalises lugude sarjas võtame kokku ettevõtte juhi Oleg Grossi teekonna Viru kolhoosi maaparandusinsenerist Eesti üheks edukamaks ärimeheks, räägime Grossi autodest ning tulevikuplaanidest. Sarja esimene osa keskendub algkapitali kogumisele nõukaaegses autoäris.
Uudised
  • 08.10.21, 12:00
Kuidas Grossi poed kasvasid ja autod muutusid uhkemaks
Vaata pilte Grossi autodest läbi aegade
Kõik algas ühest väikesest toidupoest Raja tänaval, kus müüdi värsket sea- ja kanaliha. Täna juhib Oleg Gross kontserni, kus on palgal 1900 töötajat, mille käive küündis mullu 170,5 miljoni euroni ning mis teenis ärikasumit 13,1 miljonit eurot. Kaupluseid on kokku 73. OG Elektra 30. sünnipäevaks pühendatud lugude sari jätkub.
Uudised
  • 09.10.21, 07:00
Gross: konkurents on karm, aga meil on oma trumbid
30 aastat OG Elektra edulugu, 3. osa.
Oleg Gross räägib lähiaja laienemisplaanidest, kaubanduskettide vahelisest konkurentsist ning Rakvere kesklinna rajatavast hiiglaslikust keskusest.
Uudised
  • 27.09.21, 08:29
Vaata, kes on Lääne-Virumaa rikkamad ettevõtjad
Lääne-Virumaa Rikaste TOP
Sel nädalal ilmuvas Äripäeva Rikaste TOPis on vähemalt 19 Lääne-Virumaal tegutsevat või siin osa oma varast omavat ettevõtjat.
  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele