• 17.11.21, 16:52

Galerii: Rakveres värvusid mitmed majad sirelilillaks

Täna tähistatakse rahvusvahelist enneaegse sünni päeva ning näidates toetust enneaegse sünni teavituskampaaniale muutsid mitmed ettevõtted oma hoonete välisvalgustuse täna õhtul sirelilillaks.
Rakvere linnus on üks neist, mis kannab täna enneaegsete sündide teavitusvärve.
  • Rakvere linnus on üks neist, mis kannab täna enneaegsete sündide teavitusvärve. Foto: Kristjan Ojang
Enneaegse sünni päeva õhtul värvub maailm enneaegselt sündinud laste, nende perede ja kõigi toetajate auks sirelillaks. Lääne-Virumaal liitus algatusega kümneid ettevõtteid.
Ainuüksi Rakveres võis lillaks värvununa näha pea paarikümmet hoonet. Teiste seas kandsid sirelilillat valgust Rakvere linnavalitsuse maja, Rakvere spordihoone ja Rakvere linnus. Lisaks neile liitusid kampaaniga mitmed kohvikud, hotellid ja kauplused.
Sirelilla on enneagse sünni tunnusvärv, mis kannab endas õrnust ja erakordsust. Sirelilillade tulede kampaaniast võtab osa enam kui 60 riiki üle maailma. Eesti jaoks on see sel aastal juba üheksas kord osaleda.
Mitmed hooned värvusid Rakveres sirelilillaks.
9 fotot
  • Mitmed hooned värvusid Rakveres sirelilillaks.

Seotud lood

Uudised
  • 15.11.21, 15:32
Abipalve: soetame Rakvere haigla koroonaosakonna töötajatele hea kohvimasina
Riina Talen läks vabatahtlikuna appi Rakvere haigla koroonaosakonda. Ööd ja päevad haiglas töötades, märkas ta, et meedikutel pole intensiivravi osakonnas puhkehetkel võimalik nautida hõrku kohvi. Heal inimesel tekkis mõte ja tänutundes soovib ta muretseda heategijatele kohvimasina. Igaüks meist saab anda oma väikese või suure panuse.
Uudised
  • 01.11.21, 14:43
Viru malev annetas Rakvere Haiglale karbitäie teatrielamusi
Kirde maakaitseringkonna ja Viru maleva pealik Jaanus Ainsalu andis täna Rakvere Haiglale üle maleva staabihoones olevate töötajate poolt kogutud annetuse.
Uudised
  • 24.10.21, 16:51
Vaata, kuidas suure südamega inglid tegid haigla meedikutele pai
Eile päeval käisid Rakvere haiglas head inimesed, et teha eesliinil panustavatele haigla töötajatele rõõmu ja edastada oma tänu.
  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele