• 22.11.21, 15:27

Vahetus Lääne-Virumaa Uudiste peatoimetaja

Lääne-Virumaa Uudiste senine peatoimetaja Kristjan Ojang otsustas tagasi minna autode ja telemaailma ning uus peatoimetaja on Aivar Hundimägi, kes juhib ka Äripäeva kohalike uudiste projekti.
Lääne-Virumaa Uudiste peatoimetaja Aivar Hundimägi
  • Lääne-Virumaa Uudiste peatoimetaja Aivar Hundimägi Foto: Äripäev
"Lahkun isiklikel põhjustel. Suurt rolli lahkumise otsuses mängis pidev Tallinna lähistel asuva kodu ja Rakveres asuva toimetuse vahet sõitmine, mis muutis tööpäevad ja töönädalad väga pikaks,“ ütles Ojang, kelle uueks töökohaks on Autoleht, kus ta töötas toimetajana ka enne Lääne-Virumaa Uudistega liitumist.
Samuti jätkab Ojang teletööd. „Juba valmistame ka Kanal 2ga ette uut reisisaadet. Žigulid on hetkel talvekorteris, kuid kevadel plaanime nendega ette võtta pikema tiiru,“ lausus Ojang. Lääne-Virumaa Uudiste juhtimise kõrvalt poleks reisisaate tegemine olnud ajaliselt võimalik.
„Tänan Kristjanit tema panuse eest Äripäeva uue uudisveebi loomisesse,“ ütles Äripäeva kohalike uudisveebide juht Aivar Hundimägi. „Alustasime kevadel nullist ning täna hommikuse seisuga on Lääne-Virumaa Uudistel 1026 tellijat,“ rääkis Hundimägi. Ta lisas, et lähikuude eesmärk on jõuda 2500 tellijani.
Lääne-Virmaa Uudised on esimene Äripäeva kohalik uudisveeb. Äripäeva eesmärk on rajada kohalikud uudisveebid üle Eesti.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele