• 05.01.22, 12:27

Kaks virulaste raamatut kandideerib rahvahääletusel parimaks

Apollo raamatukaupluste keti ja Eesti Kirjastajate Liidu poolt välja kuulutatud 2021. aastal ilmunud parimate eesti autorite raamatute rahvahääletusel on nominentide seas ka kahe Lääne-Virumaa autori teosed.
Kaks virulaste raamatut kandideerib rahvahääletusel parimaks
Apollo raamatuspetsialistid koos Eesti Kirjastuste Liidu ja Lastekirjanduse Keskusega on ära teinud suure ning põneva eeltöö ning välja valinud kuues kategoorias igaühes kümme teost. Valikus on 2021. aastal ilmunud rohket tähelepanu pälvinud ning omas žanris uudse lähenemisega teosed.
Kategoorias "Eestlane ja tema lugu" on kümne nominendi seas rakverlanna Pamela Marani "Luuüdini paljas". Populaarteaduslike raamatute seas on Mõedakul elava Peep Veedla raamat "Rahvuslinnud ja sümbollinnud Euroopas ja kaugemal".
Lemmikraamatuid saab valida SIIN kuni jaanuari lõpuni, hääletajate vahel loositakse kolm Apollo kinkekaarti.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele