• 30.06.22, 13:58

Uuele rattapargile joosti tormi

Täna keskpäevases päikeselõõsas avati kauaoodatud Rakvere rattapark. Ehkki osalejate pilgud ja suurem tähelepanu olid avamispeol pööratud uhkele pumptrack rajale, on rattapargi loojatel ja ehitajal kõige enam heameel just sellest, et tegu on mitmekülgse kompleksiga, kus lisaks pumptrack rajale on ka maastikurada ja laste õpperada.
Lindi lõikasid läbi linnapea Triin Varek, OÜ Hevent juhatuse liige Henri Kalm ja Rakvere Spordikeskuse direktor Ave Sats.
  • Lindi lõikasid läbi linnapea Triin Varek, OÜ Hevent juhatuse liige Henri Kalm ja Rakvere Spordikeskuse direktor Ave Sats. Foto: Meelis Rebane
Nii nagu tark linn ei saa kunagi valmis, ei ole ka Rakvere rattapark veel lõplikult valmis. Linnapea Triin Varek sõnas, et juba on ilmnenud vajadus varjualuse järgi, kuhu sõitjad saaksid jätta oma asjad ja varjuda päikese või vihma eest. „Võtame laste soove kuulda ja rajame selle varjualuse,“ lubas linnapea, manitsedes samal ajal lapsi pöörama lisaks enda ohutusele tähelepanu ka rattapargi ümbruskonna korras hoidmisele.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele