Lääne-Virumaal tegutsev pagariäri Päts on võtnud endale sihiks kasvada loomulikult ja kohalikult, sest ettevõttes tegutsevad kolm põlve usuvad, et kui oma küla kirikutorni ümber ehitada tugev pereäri, siis nähakse seda ka kaugemalgi.
Fotol perekond Hallik: Toivo Hallik, Kaja Hallik, Heiki Hallik, Linda Tali, Marika Tali ja Anne Hallik. Foto: Andras Kralla
30 aastat tagasi panid Halliku perekonna pead Anne ja Toivo aluse pagariärile, mille küpsetised kogusid aastaid tuntust kaubamärgi Hagar nime all. Nüüd on Anne ja Toivo aga andnud aastatega kogunenud kapitali üle pojale Heikile ning tütardele Marikale ja Kajale ning nende lastele, kes pühenduvad nii-öelda järgmise põlve kaubamärgi Päts arendamisele ja toetavad ka vanavanemate majutusäri.
Täna tähistab Tallinna lennujaam 85. sünnipäeva. Eestit maailmaga ühendaja sünnipäevapidu pühitsetakse saja kohupiima-vaarikatordiga, mis valmisid hoole ja armastusega meie tublide Pätsi meistrite käe all.
Kadrina vallas asuva Ukunurga talu perenaine Jaana Kiipus soovis oma pulmas süüa enda küpsetatud leiba. Kaks kuud harjutamist ja enda küpsetatud leib oli pulmakülaliste laual.
Viimased kuus aastat on Arvo Saul võtnud igal aastal endale kuuluvast kondiitri- ja kulinaartoodete tootjast Pihlaka täpselt sama suure summa dividende. Sel aastal on ta aga dividendimakset hüppeliselt suurendanud.
Tänapäeva töömaailmas kohtuvad kontorites sageli erinevad põlvkonnad: beebibuumerid, X-põlvkond, milleeniumilased ja Z-põlvkond. Igaühel neist on oma ootused, tööharjumused ja suhtumine töökeskkonda. Selline mitmekesisus võib tunduda keeruline, kuid pakub ka väärtuslikku võimalust õppida ja kohaneda erinevate lähenemistega.