• 02.11.22, 13:36

Krõõt Nõmmela-Mehide: kooli meeskond ei süüdista eelmisi koolijuhte

Kadrina keskkooli uue juhina kinnitan, et kooli meeskond ei süüdista eelmisi koolijuhte, kirjutab Krõõt Nõmmela-Mehide vastulausena täna Lääne-Virumaa uudistes ilmunud loole.
Krõõt Nõmmela-Mehide
  • Krõõt Nõmmela-Mehide Foto: Gethe Rohumägi
Tänases Lääne-Virumaa Uudistes ilmus artikkel pealkirjaga ”Endist koolijuhti süüdistatakse seaduse rikkumises“. Leian, et loole on valitud eksitav pealkiri, sest antud väide ei vasta tõele. Kooli meeskond ei süüdista eelmisi koolijuhte.
Kadrina Keskkool on ajalooga ja hea tasemega kool, kus on pikalt antud head haridust ja selle eest suured tänud nii õpetajatele kui endistele koolijuhtidele.
Tõepoolest sellel aastal oli vajadust õpilaste nädala tunnikoormust vähendada ja see on nüüd tehtud. 30. oktoobrist ehk koolivaheaja lõpust toimib uus korralik tunniplaan.
Kooli õppekvaliteet on jätkuvalt hea ja toimiv. Meie kooli on tulnud ka palju uusi õpilasi maakonna teistest koolidest.

Seotud lood

Uudised
  • 04.07.22, 07:54
40 koolisügist Kadrinas! Arvo Pani – mees, kes juhtis kooli südamega
Juunikuu viimasel päeval oli Kadrina keskkoolis omajagu nukrust. Kooli pikaaegsel direktoril Arvo Panil oli viimane tööpäev. Auväärne koolijuht ei soovinud kokkuvõtteid teha ja nii räägivad tema eest teised ja tema teod.
Uudised
  • 26.10.22, 10:56
Madis Viise: gümnaasium ei kao Kadrinast kuhugi
Ma võin kindla sõnaga öelda, et gümnaasium ei kao Kadrinast kuhugi, ütles Kadrina vallavolikogu esimees Madis Viise Kadrina hariduskogu koosolekul, kus peateemaks oli Kadrina keskkooli renoveerimisprojekt.
Uudised
  • 11.10.22, 12:27
Kadrina keskkooli õppejuht lahkus ametist
Eelmisel sügisel Kadrina keskkooli õppejuhina tööd alustanud Virge Messer jõudis sellel postil olla veidi üle aasta ja lahkus ametist isiklikel põhjustel.
Uudised
  • 29.09.22, 09:52
Kadrinas lahvatas taas tüli koolimaja ehitamise ümber
Kui aasta eest kinnitas Kadrinas võimul olev valimisliit Tegu Seob, et uus koolimaja on võimalik valmis ehitada valla oma jõududega ehk pelgalt laenuraha toel, siis eile vallavolikogu ette jõudnud järgmise nelja aasta eelarvestrateegia kohaselt päris nii enam ei arvata.
  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele