• 30.11.22, 13:09

Linnavalitsus ootab ettepanekuid Rakvere Kroonimärgi kandidaatide kohta

Rakvere linnavalitsus ootab hiljemalt 13. jaanuariks kirjalikke ettepanekuid Rakvere linna teenetemärgi – Rakvere Kroonimärgi – andmiseks.
Rakvere Kroonimärgid.
  • Rakvere Kroonimärgid. Foto: Grete Veedla
Kroonimärk on Rakvere linna kõrgeim tunnustus, mida antakse välja alates 1996. aastast. 2022. aastal pälvisid Rakvere Kroonimärgi Rakvere spordikooli võrkpallitreener Ellen Aros, Lääne-Virumaa keskraamatukogu lasteosakonna juhataja Reet Tomband ning ettevõtja, AS Later GR juht Raivo Saremat.
Rakvere Kroonimärk antakse füüsilisele isikule Rakvere linnale osutatud eriliste teenete eest. Ettepaneku teenetemärgi andmiseks võivad teha füüsilised ja juriidilised isikud. Ettepanek peab sisaldama andmeid tunnustusavalduse kandidaadi kohta ning põhjendust tunnustamiseks.
Teenetemärk antakse üks kord aastas kuni viiele isikule ja selle andmise otsustab linnavalitsus. Teenetemärk antakse üle Rakvere linna korraldataval Eesti vabariigi aastapäeva pidulikul vastuvõtul.
Ettepanekud kandidaatide kohta tuleb saata kirjalikult aadressil Rakvere Linnavalitsus, Lai 20 Rakvere 44308 või linnavalitsuse e-posti aadressil [email protected].
Teenetemärgi omanike nimekirja leiab Rakvere linna veebilehelt.

Seotud lood

Uudised
  • 24.02.22, 00:23
Teenetemärgi saajad: see on erakordne tunne
Eesti presidentidelt teenetemärgi saanud Lääne-Virumaa silmapaistvad inimesed ütlesid, et ordeni saamine tekitas neis erakordse tunde.
Uudised
  • 04.06.21, 06:00
Südamega pühendunuid kaunistavad vapimärgid
Lääne-Virumaa kõrgeima autasu - vapimärgi - pälvijad kuulutati välja juba talvel, aga suve hakul jõudsid need viis kuldset ja üks hõbedane märk eriliste inimesteni. Vapimärgi väärinuid ühendab pühendumus, märkamine ja hoolimine. Nad on kriisi südames panustanud ja säranud.
Uudised
  • 19.02.22, 01:05
Kroonimärk jõudis omanikuni aastase hilinemisega
Eile õhtul anti pidulikult üle tänavused Rakvere Kroonimärgid. Omanikuni jõudis ka eelmisel aastal Ilmar Uldrichile antud auraha.
Uudised
  • 17.02.22, 10:06
Rakvere linnavalitsus annab reedel üle teenetemärgid
Tänavu pälvivad Rakvere linna teenetemärgi staažikas Rakvere spordikooli võrkpallitreener Ellen Aros, Lääne-Virumaa keskraamatukogu lasteosakonna juhataja Reet Tomband ja ettevõtja, AS Later GR juht Raivo Saremat.
  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele