Meie linna omapäraseim pagaritöökoda sai sügisel kolmeaastaseks ja nagu ühele kolmesele kohane, soovis ka Würtspagar uusi paiku avastada ja haaret laiendada. '
Pagari abi Anita teeb laob valminud hapusaiad korvi, aga ka küpsetab uusi, valmistab piparkoogitainast, serveerib kohvi, müüb ja paneb järgmiseks päevaks leivataigna hakkama. Foto: Rahel Lepp
Kolm nädalat tagasi kolis Würtspagar kogu täiega vanast turuhoonest Kroonikeskusesse.
Rakvere kesklinnas asuv pisike leiva-saiatööstus Würtspagar tähistab oktoobris kolmandat sünnipäeva. Maitsva ja värske toidu armastajate südamed vallutanud pagaritöökoja perenaine Gerri Stets ei istub käed rüpes, vaid pakub toidusõpradele üha uusi elamusi.
Rakvere kesklinnas asuva pagaritöökoja Würts Studio OÜ omanik Gerri Stets on südi naine. Armastus maitsva toidu vastu pani teda kolm aastat tagasi avama pagariäri, juba plaanib ta sõpradega elu sisse puhuda toitlustusfirmale.
Kondiitriärides on viimastel kuudel nobenäpud pidanud usinalt head ja paremat küpsetama. Suur saia-, koogi- ja torditegu näitab, et hõrgud ajad on käes. "Rätsepatööd" tegevad üksiküritajad siiski hõisata ei malda.
Selveri populaarne 63+ vanuses klientidele mõeldud sooduskampaania "Kuldne Kolmapäev" on ettevõtte üks edukamaid kampaaniaid, mis laienes nüüd ka e-Selverisse ning tänavustele pensionipäevadele.