• 28.03.23, 13:58

Maakonna sotsiaalvaldkonna toetaja tiitli pälvis politseikapten Kristi Rist

Teisipäeval tunnustati linnavalitsuse valges saalis maakonna sotsiaalvaldkonna tegijaid. Sotsiaaltöö edukuse taga seisneb hea koostöö politseiga, nagu mõlemad pooled tunnistasid ja vastastikku tunnustasid.
Vasakult: Rakvere linnavalitsuse sotsiaalosakonna juhataja Kersti Suun-Deket, Rakvere politseijaoskonna politseinik Kristi Rist, VIROLi tegevjuht Sven Hõbemägi, Rakvere politseijaoskonna juht Katrin Satsi.
  • Vasakult: Rakvere linnavalitsuse sotsiaalosakonna juhataja Kersti Suun-Deket, Rakvere politseijaoskonna politseinik Kristi Rist, VIROLi tegevjuht Sven Hõbemägi, Rakvere politseijaoskonna juht Katrin Satsi. Foto: Rahel Lepp
Enne kui Kristi Rist tänukirja ja sületäie lilledega vastuvõtult lahkus, pidas ta kõne, kus meenutas 18 aasta tagust aega, mil ta Rakvere politseijaoskonnas konstaablina tööd alustas. „Tollal oli politseimaja Koidula tänaval, meie lähedal Vilde tänaval asusid sotsiaaltöötajad, aga kokku puutusime me vaid siis, kui tegelesime tagajärgedega nagu näiteks laste kodust eemaldamine,“ rääkis Rist ja lisas, et kohe kindlasti ei olnud tollal politseinikul telefonis sotsiaaltöötaja telefoninumbrit ega ka vastupidi.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele