• 02.06.23, 06:00

Alustab uus saatesari „Viru võnked“

Täna stardib Lääne-Virumaa Uudiste podcastide-sari „Viru võnked“, mis portreteerib Lääne-Virumaalt pärit või siin tegutsevaid inimesi, kes on oma erialal teinud suuri tegusid ja kogunud tuntust üle Eesti.
Lääne-Virumaa Uudiste uue podcastide-sarja "Viru võnked" avasaate külaliseks on näitleja Eduard Salmistu (vasakul). Saadet juhib Kristjan Ojang.
  • Lääne-Virumaa Uudiste uue podcastide-sarja "Viru võnked" avasaate külaliseks on näitleja Eduard Salmistu (vasakul). Saadet juhib Kristjan Ojang. Foto: Liis Treimann
Avasaates võtab külalise toolil koha sisse Rakvere teatri näitleja Eduard Salmistu. Saadet juhib Kristjan Ojang.
Eduard Salmistuga võetakse jutuks järgmised teemad:
*Lapsepõlv ja noorus Rakveres
*Teatrikoolis õppimine
*Ajateenimine Nõukogude liidu armees
*Teatrirollidest, rollidesse sisseelamisest ning etenduste tõusudest ja lagunemistest
*Buena Vista Sofa Club’i sünd ja klubi tegevuses hoidmine
Saade läheb avalikuks Lääne-Virumaa Uudiste podcastide lehel täna kell 16:00. Kui mõnel lugejal pole harjumust või aega podcaste kuulata, siis saate kokkuvõte ilmub laupäeval rubriigis "Meie inimesed".
Paku välja põnevaid persoone, kes võiksid olla uue saatesarja külalisteks. Saada oma kandidaadid [email protected] või meie anonüümset vihjeliini kasutades.

Seotud lood

Uudised
  • 01.03.23, 13:05
Rakvere teatris esietendub draama elust enesest
Laupäeval, 4. märtsil jõuab publiku ette Aleksandr Ostrovski 170 aastat tagasi kirjutatud näidend „Süüta süüdlased”, mis avab teatri- ja töötegemise mõtet ka tänapäeval.
Uudised
  • 20.04.23, 11:33
Naljaralli Rakvere Teatri proovisaalides
Rakvere Teater valmistub sügishooaega avama tõelise naljaralliga, kui lavale jõuavad väikese vahega kaks komöödiat. 19. aprillil alustasid proovisaalides esimese lugemisega Peeter Tammearu rahvalik komöödia „Ja... action!” ja Peeter Raudsepa must komöödia „Ettevaatust, õnn!”.
Uudised
  • 14.12.22, 11:21
Provintsilinna näitlejate elu Rakvere Teatri laval
Sellel nädalal algasid Rakvere Teatris märtsis esietenduva lavastuse „Süüta süüdlased” proovid. Lavastaja Eili Neuhausi jaoks on see 30. lavastus, sügisel täitub tal 30. tööaasta teatris ja Ostrovski kirjutas näidendi "Без вины виноватые" 3 aastat enne oma surma.
Uudised
  • 07.06.22, 14:16
Lahkunud Raivo Trass tõstis Rakvere teatri orbiidile
Täna lahkus 76-aastasena lavastaja ja näitleja Raivo Trass, kes aastatel 1977-1985 oli Rakvere teatri peanäitejuht ning aastatel 1992-1994 lavastaja.
  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele