• 07.10.23, 07:00

Kokkuvõte nädalast: sponsorid tegid Pohlaku jalgealuse tuliseks

Kui ka sõda Ukrainas peaks lõppema aastaks 2026, siis kuidas saab mõelda, et meil on sel ajal normaalsed suhted Venemaaga ja me võtame siin vastu Vene sportlasi, arutleti nädala olulisi teemasid kommenteerivas saates “Äripäev eetris”.
Jalgpalliliidu juht Aivar Pohlak avaldas lootust, et aastaks 2026, mil Vene sportlased tahaksid tulla Eestisse U17 turniirile, on sõda Ukrainas lõppenud ning suhted riikide ja rahvaste vahel normaliseerunud.
  • Jalgpalliliidu juht Aivar Pohlak avaldas lootust, et aastaks 2026, mil Vene sportlased tahaksid tulla Eestisse U17 turniirile, on sõda Ukrainas lõppenud ning suhted riikide ja rahvaste vahel normaliseerunud. Foto: Foto: Siim Lõvi/ERR/Scanpix
Eesti sai 2026. aastaks kuni 17aastaste finaalturniiri korraldusõiguse. Meie naaberriigid Läti ja Soome said vastavalt noormeeste ja neidude järgmise aasta turniiri korraldusõiguse ning nemad ütlesid kohe ära, et nad ei kavatse mingil juhul Venemaa koondistega mängida ega neid koondiseid ka oma riiki sisse lubada, selgitas ajakirjanik Janno Riispapp.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele