• 31.10.23, 21:11

Muuga külas hukkus autolt löögi saanud 16-aastane tüdruk

Häirekeskusele teatati teisipäeval, 31. oktoobril kella 19.06 ajal, et Rakvere-Luige maanteel Vinni vallas Muuga külas sai sõidukilt Audi löögi jalakäija.
Muuga külas hukkus autolt löögi saanud 16-aastane tüdruk
  • Muuga külas hukkus autolt löögi saanud 16-aastane tüdruk Foto: Anni Õnneleid/Delfi Meedia/Scanpix
Esialgsetel andmetel hukkus autolt löögi saanud 16-aatane tüdruk sündmuskohal. Sõidukit Audi juhtinud inimene oli kaine ja juhtimisõigusega.
Esialgsetel andmetel juhtus raske liiklusõnnetus, kui sõidukit Audi juhtinud mees ei märganud Rakvere poole sõites maantee ääres liikunud jalakäijat. Tumedates riietes ja ilma helkurita olnud 16-aastane neiu sai autolt löögi ja hukkus sündmuskohal. Õnnetuse toimumise ajal oli vihmasaju ja pimeduse tõttu nähtavus oluliselt häiritud. Politsei on juhtunu asjaolude väljaselgitamiseks alustanud kriminaalmenetlust, ütles Rakvere jaoskonna välijuht Triin Leesnurm.
"Seoses hiljutise kellakeeramisega on õhtud juba varakult pimedad. Samuti toovad heitlikud ilmaolud sügisel nii sademeid kui öökülma, mistõttu võivad teeolud muutuda keeruliseks ja sellega peavad arvestama kõik liiklejad. Palun sõidukijuhtidel lähtuda sõidustiili valikul ilmast ning igal jalakäijal teha kõik endast oleneva, et ta oleks teistele liiklejatele nähtav. Pimedal ajal aitab jalakäija nähtavust kõige paremini tagada helkur ja heledate riiete kandmine," rääkis Leesnurm.
Õnnetus juhtus teelõigul, kus lubatud suurim sõidukiirus on 90 km/h. Liiklus avati mõlemas suunas kella 21.20 paiku.
Õnnetuse kõik täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Seotud lood

Uudised
  • 08.05.23, 15:48
Auto sõitis vastu piiret
Pärastlõunal sõitis Kundas sõiduauto vastu teepiiret ning kokkupõrge oli nii tuegev, et murdis esiratta sõiduki küljest lahti, teatas Kunda päästekomando.
Uudised
  • 19.07.23, 12:25
Tamsalus põrkasid kokku kaks Nissanit
Täna kell 12.10 juhtus liiklusõnnetus Tamsalus Grossi poe juures, kus tugeva kokkupõrke tõttu paiskus üks masin katusele.
Kasulik
  • 22.01.23, 13:38
Surmasuust pääsenud tippsportlane jagas viit väärtust
Endine jalgrattur Gerda Rand pidi üle 15 aasta tagasi loobuma tippsportlase karjäärist, misjärel kukkus madalseisu. Ta aga ehitas end uuesti üles, jagades nüüd investeerimisele kaasa aidanud viit väärtust.
Uudised
  • 27.12.22, 16:59
Ränk avarii nõudis noore inimese elu
Täna kell 11.15 paiku toimus liiklusõnnetus Tallinna-Narva maanteel Varudi külas, milles kaotas elu 28-aastane mees.
  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele