• 23.01.24, 13:34

Rakvere võrkpalliklubi kapten abiellus

Reedel abiellus Rakvere võrkpalliklubi kapten Kaarel Pomerants oma pikaaegse elukaaslase Karoliniga, teatas Rakvere võrkpalliklubi oma Facebooki lehel ja soovis noorpaarile palju õnnelikke koosveedetud aastaid.
Kaarel ja Karolin Pomerants.
  • Kaarel ja Karolin Pomerants. Foto: Grete Veedla
Pomerants on kuulunud Rakvere võrkpalliklubivõistkonda alates selle asutamisest. Nurgaründaja positsiooni mängiva Kaarli särgi numbriks on 6 ning sümboolsed 6 aastat on meeskond esiliigas ka tegutsenud. Meeskonna peatreener Mehis Täpp on Kaarlit kirjeldanud järgnevalt: "Võistkonna tugitala. Väljakul vankumatu kaljusein, kellele kogu võistkond toetub. Kapten suure algustähega. Kompromissitu võitlejahing!"
Igapäevaselt töötab Kaarel metsatehnikat valmistavas ettevõttes BMF, mis on ühtlasi Rakvere võrkpalliklubi peasponsoriks. Ta on omandanud magistrikraadi TalTechis mehaanikateaduskonnas.

Seotud lood

Uudised
  • 11.01.24, 11:09
Selgusid 2023.aasta maakonna parimate sportlaste nominendid
Lääne-Virumaa Spordiliit avaldas maakonna aasta sportlaste nominendid. Parimad kuulutatakse välja 24. jaanuaril Sõmerul.
Uudised
  • 15.11.23, 14:21
Rakverre tuleb rannavõrkpalli sisehall
Ehitab erasektor
Varsti saab Rakveres rannavõrkpalli harrastada aastaringi, sest selle tarvis spordihoone projekteerimine on käsil.
Uudised
  • 04.09.23, 06:00
Lääne-Virumaa pallurid on hooaja alguses väge täis
Esindusmeeskondade koosseis on tublisti muutunud
Missuguste plaanidega alustavad uut hooaega Lääne-Virumaa võrk-, käsi- ja korvpallurid, rääkisid Mehis Täpp, Elmu Koppelmann, Kristo Saage ja Reinar Hallik.
Uudised
  • 11.02.23, 06:00
Mehis Täpp täitis oma lapsepõlveunistuse
Kui Lääne-Virumaa võrkpalli lipulaevaks on Rakvere Võrkpalliklubi, siis laeva kapteniks on selle peatreener Mehis Täpp (50) – endine profivõrkpallur, kes koos Rainer Vassiljeviga alustades aitas 2013. aastal nullist loodud meistriliiga klubi nelja aastaga Urmas Tali juhendamisel Balti liiga meistriks.
  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele