• 09.05.24, 11:10

Rakvere haigla alustab peagi õendusõppega

Kolmapäeval kohtusid Rakveres haigla juhi Ain Suurkaevuga ja õendusjuhi Markel Pajupuuga Tallinna Tervisehoiu Kõrgkooli rektor Ülle Ernits, prorektor Ulvi Kõrgemaa ning õenduse õppetooli juht Kristi Puusepp.
Rakvere haigla õendusjuht Markel Pajupuu ja haigla juht Ain Suurkaev sõlmisid Tallinna Tervisehoiu Kõrgkooli rektori Ülle Ernitsa, prorektori Ulvi Kõrgemaa ning õenduse õppetooli juhi Kristi Puusepaga kokkuleppe õendusõppeks.
  • Rakvere haigla õendusjuht Markel Pajupuu ja haigla juht Ain Suurkaev sõlmisid Tallinna Tervisehoiu Kõrgkooli rektori Ülle Ernitsa, prorektori Ulvi Kõrgemaa ning õenduse õppetooli juhi Kristi Puusepaga kokkuleppe õendusõppeks. Foto: Rakvere haigla
Üheskoos arutati koostööd õendusõppe arendamiseks Rakvere haigla baasil.
Ettevalmistused on alanud ning alates 1.novembrist alustab Tallinna Tervishoiu Kõrgkool vastuvõttu Rakveres avatavale õe õppekavale, mis alustab õppetegevusega veebruaris 2025.
Õppekavale vastuvõttu ja õppetööd korraldab Tallinna Tervishoiu Kõrgkool, õppebaasiks on Rakvere haigla.
Rakvere haiglale tähendab see praegu ennekõike aktiivset ettevalmistustegevust õppeklassi ettevalmistamisel (ehitustööde tegemine ja õppeklassi sisustamine) vastavalt õppeklassi projektile.

Seotud lood

Uudised
  • 29.04.24, 06:00
Ralf Allikvee: piits oleks pidanud mängu minema
Mullu otsustasid maakonna omavalitsused, et sel aastal Rakvere haiglale investeeringutoetust ei anta. Haigla nõukogu esimees Ralf Allikvee kohtus omavalitsusjuhtidega, et veenda neid järgmisel aastal taas haiglat toetama.
Uudised
  • 26.03.24, 06:00
Riina Sikkut leidis haiglas lapsepõlvest tuttavaid kohti
Eelmisel nädalal Rakvere haiglas külas käinud terviseminister Riina Sikkut kiitis haigla arengut ning lubas tegutseda selle nimel, et riik kompenseeriks haigla lisavaeva NATO liitlassõduritega tegelemisel.
Uudised
  • 11.02.24, 06:00
Kogemus: kuidas ma ootamatult sülle kukkunud ämmaemandatööga hakkama sain
Kui beebi sünnib enne sünnitusmajja jõudmist
Kui naabrinaise beebil läheb ilmaletulekuga kiireks ja haiglasse enam ei jõua, tuleb endal käised käärida ja beebi vastu võtta. Just sellisesse filmitaolisse sündmusse ma naabrinaise köögis sattusin.
Uudised
  • 04.01.24, 15:06
Uus trend Rakvere haiglas - nutisünnitus
10 aasta madalaim sündide arv
Eelmisel aastal sündis Rakvere haiglas 315 last, see on viimase kümne aasta madalaim sündide arv. Näiteks 2022. aastal sündis 341 beebit.
  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele