• 05.07.24, 07:00

Maksuvõlglaste TOPi lisandus arvukalt uusi firmasid

Teises kvartalis lisandus Lääne-Virumaa maksuvõlglaste TOPi 86 ajatamata maksuvõlaga ettevõtet, kelle maksuvõla koondsumma oli 1,21 miljonit eurot.
Lääne-Virumaa maksuvõlglaste TOPi konkurentsitu liider on juba mitu aastat olnud Novus Oil, mille juht oli Kristjan Olei (vasakul), kes koos äripartner Richard Tomingasega plaanisid hakata ajama kütuseäri.
  • Lääne-Virumaa maksuvõlglaste TOPi konkurentsitu liider on juba mitu aastat olnud Novus Oil, mille juht oli Kristjan Olei (vasakul), kes koos äripartner Richard Tomingasega plaanisid hakata ajama kütuseäri. Foto: Andras Kralla
Ajatatud maksuvõlaga uusi ettevõtteid lisandus teises kvartalis 43 ja nende ettevõtete maksuvõla koondsumma oli 1. juuli seisuga 186 058 eurot.
1. juuli seisuga koostatud Lääne-Virumaa maksuvõlglaste TOPis on 363 ettevõtet, nendest 190 maksuvõlg on ajatamata. 219 ettevõttel maksuvõlg teises kvartalis suurenes, 90 ettevõtte maksuvõlg vähenes. 54 ettevõttel maksuvõlg teises kvartalis ei muutunud. Kümme edetabelis olevat ettevõtet on pankrotis ja üks on likvideerimisel.
Alljärgnevalt ilmuvates edetabelites oleme reastanud Lääne-Virumaal registreeritud ettevõtted maksuvõla suuruse järgi ning oleme lisanud võrdluseks kõrvale ka samade ettevõtete maksuvõla suuruse seisuga 31.12.2023
Lisaks avaldame edetabeli II kvartalis maksuvõlga kasvatanud ettevõtetest ning maksuvõlga vähendanud ettevõtetest.
Edetabelid on koostatud Äripäeva Infopanga poolt maksuameti andmetele tuginedes.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele