• 19.07.24, 16:26

Tapa kultuurikoja mänguväljak sai remonditud

Juuli algul alustatud remonditööd Tapa kultuurikoja naabruses asuval mänguväljakul on tänaseks lõpetatud ja kõik planeeritud tööd tehtud.
Tapa kultuurikoja mänguväljak sai remonditud
  • Tapa kultuurikoja mänguväljak sai remonditud Foto: Tapa Vallavalitsus
Mänguväljaku aluskate oli mitmest kohast purunenud ja pragunenud ning ei olnud enam oma väljanägemiselt esteetiline, samuti oli see juba ohtlik ka lastele.
Tööd teostas riigihankel parima pakkumuse esitanud ettevõte Unaflor OÜ ja mänguväljaku aluskatte vahetus läks maksma 44 212 eurot koos käibemaksuga. Remonditöid rahastati valla eelarvest.

Seotud lood

Arvamused
  • 17.06.24, 13:08
Värske linlase esmamuljed Rakverest
Rahaliselt kasulik otsus
Rakvere tundub üks mõnus koht, kus elada, kirjutab koos perega kuu aega tagasi Pärnust Rakverre elama kolinud Liisa Lotta Mumm.
Kasulik
  • 12.07.24, 11:45
Suur ülevaade - avatud talud Lääne-Virumaal
Järgmisel nädalavahetusel on juba kümnendat korda toimumas avatud talude päevad. Lääne-Virumaal avab külastajatele oma uksed 31 talu või maaettevõtet, neist 24 on avatud nii laupäeval kui ka pühapäeval, üks ainult laupäeval ja kuus ainult pühapäeval, 21. juulil.
Uudised
  • 25.06.24, 06:00
Lehtse kooli direktor Merike Kärmas: ”Kõigepealt puhkan!”
Lehtse kooli direktoril Merike Kärmasel seisab ees viimane töönädal ja alates 1. juulist läheb ta väljateenitud puhkusele. On paras aeg istuda maha ja vaadata tagasi, püüdes hetkeks unustada kõike ilusat varjutavad viimased kuud, mil kooli ees ootavad muudatused on asjaosaliste pahameele tõttu põhjustanud naisele väga palju pinget ja magamata öid.
Uudised
  • 14.06.24, 09:48
Tapa otsustas ujulaga uuele katsele minna
Tapa vallavolikogu otsustas neljapäeva õhtul pärast pikka arutelu minna uuele katsele, et leida Tapa linna ujula ehitaja ja operaator.
  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele