• 01.08.24, 21:10

Kadrina Karud alustas uut hooaega

Lääne-Virumaa edukaim korvpallimeeskond Tere Kadrina Karud alustas neljapäeval uut hooaega.
Eelmisel hooajal võitis Kadrina Karude meeskond Eesti korvpalli esiliiga ja sama eesmärk on ka algaval hooajal.
  • Eelmisel hooajal võitis Kadrina Karude meeskond Eesti korvpalli esiliiga ja sama eesmärk on ka algaval hooajal. Foto: Mattias Mäits/Tere Kadrina Karud
Klubi juht Raivo Tribuntsov ütles, et meeskond on jäänud peaaegu samaks. “Karudega on liitunud mõned Lääne-Virumaa noormängijad. Lisaks liitus meeskonnaga Gert Kaldmäe,” märkis ta.
“Sellest hooajast riputasid ketsid varna Kristo Saage ja Allan Ehte, ent klubist nad täielikult ei lahku. Ehte on meeskonna uus peatreener ja Saage aitab mänedžeerida. Janar Aniste soovis kätt proovida teises meeskonnas ja liitus Saku esiliigas mängiva Paide korvpallimeeskonnaga,” lisas Tribuntsov.
Karude esiliiga põhiturniiri kodumängud on pealtvaatajatele ka uuel hooajal jätkuvalt tasuta. Üheksa kodumängu toimuvad Rakvere spordikeskuses, üks Väike-Maarjas ja üks Jõhvi Spordihallis. Endiselt saab kodumängudel osta loosipileteid, osaleda õnneloosis ja võita auhindu.
Tribuntsovi sõnul soovivad Karud rahvale pakkuda elamusi ja unustamatuid emotsioone. “Esiliiga on väga populaarne ja sel hooajal lähevad kulda jahtima kõik 12 meeskonda,” lausus ta ning kutsus fänne saali omadele kaasa elama.
Karude tegemistega saab kursis olla läbi nende Facebooki ja Instagrami lehe ning uudiseid kajastab Lääne-Virumaa Uudised.
20. ja 21. septembril toimub Rakvere Spordikeskuses korvpalliturniir VIRU KARIKAS;
Eesti Meeste Karika ajakava selgub oktoobris.

Seotud lood

Uudised
  • 02.06.24, 21:51
Kadrina Karud panid hooajale punkti uue peatreeneri avalikustamisega
Galerii hooaja lõpetamisest Kehala ringrajal
Pühapäeval Kehala ringrajal toimunud Tere Kadrina Karude hooaja lõpuüritusel esitleti meeskonna uut peatreenerit.
Uudised
  • 20.04.24, 00:13
Tere Kadrina Karud võitis kulla
Tere Kadrina Karud alistas reedel Rakveres toimunud meeste korvpalli I liiga finaalis Eesti Maaülikool/Evoconi 94:90 ja võitis kulla.
Uudised
  • 17.04.24, 01:35
Rakveres toimuval korvpallipeol otsustatakse liiga võitja ja pilet meistriliigasse
Reedel kohtuvad Rakvere spordihallis meeste korvpalli I liiga neli paremat meeskonda, vastamisi on kaks Lääne-Virumaa ja kaks Tartu klubi.
Uudised
  • 12.04.24, 22:46
Reinar Halliku korvpallikoolile jäi finaali uks suletuks
Reinar Halliku KK/Vinni vald kaotas reedel Eesti Maaülikool/Evoconile 86:95 ja sellega luhtus võimalus jõuda Eesti meeste korvpalli esiliiga finaali.
  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele