• 18.08.24, 06:00

Ege ja Mairold annavad ajahambast puretud esemetele uue elu

Vinnis tegutsev MuheKink loob kingitusi, mis toovad rõõmu nii kinkijale kui saajale. Ege ja Mairold on pühendunud taaskasutatud materjalidele ning loovad esemeid, mis eristuvad sügava isikliku puudutuse ja loovusega ning jäävad meelde mõlemale osapoolele.
Ege ja Mairoldi armastus käsitöö ja puidutöötluse vastu ning soov anda vanale materjalile uus elu viis 2021. aastal Muhekingi loomiseni.
  • Ege ja Mairoldi armastus käsitöö ja puidutöötluse vastu ning soov anda vanale materjalile uus elu viis 2021. aastal Muhekingi loomiseni. Foto: Kristel Kitsing
MuheKingi lugu algas praktilisest vajadusest. Aiatöödest ülejäänud puit leidis uue elu, kui Ege ja Mairold hakkasid sellest valmistama kingitusi oma sõpradele. Esimesed puidule tehtud pildid ja puidust lilled said kohe palju positiivset tagasisidet. See innustas neid viima oma loomingut laiema avalikkuse ette ja asutama MuheKinki. "Käsitöö ja kunst on olnud meie elu lahutamatu osa," selgitas Ege ja viitas sellele, kuidas loovus on olnud Muhekingi kasvu aluseks.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele