• 15.02.23, 13:34

Tapa endisesse leivatehasesse kolinud ettevõtja teeb alati kaks plaani

Kui ettevõte kasvab kiiresti, peab omanik tagama, et kasvu toetaksid piisav hulk raha ja tugevad juhid, ütles viis korda kiiresti kasvavate ettevõtete ehk Gaselli TOPi jõudnud Nurme Looduskosmeetika kaasasutaja Marit Tiits. Samas on tal enda ettevõtte juhtimiseks tehtud alati kaks plaani.
Tapale tootmise kolinud pereäri Nurme Looduskosmeetika kaasasutaja ja omanik Marit Tiits ning firma tegevjuht Jimmy Karp on abikaasad, Jimmy liitus firmaga mõni aasta tagasi.
  • Tapale tootmise kolinud pereäri Nurme Looduskosmeetika kaasasutaja ja omanik Marit Tiits ning firma tegevjuht Jimmy Karp on abikaasad, Jimmy liitus firmaga mõni aasta tagasi. Foto: Andras Kralla
Eelmisel aastal ostis Nurme Looduskosmeetika Tapa leivakombinaadi hoone ning kolis sinna tootmise ja logistikalao. Täna avaldatud Äripäeva Gaselli TOPis on Nurme Looduskosmeetika edetabelis reastatud 1075 ettevõtja seas 731. kohal. Väga erakordne on aga see, et kosmeetikafirma on jõudnud Gaselli TOPi kokku viis korda. Selliseid ettevõtteid, kes suudaksid nii pikal perioodil kiiresti kasvada, ei ole Eestis palju.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele