Külmal ja nüüdseks ka märjal talvel annab mõnusasti sooja Mehhiko roog chili con carne, mis lihtne valmistada ja mis ise tehtult (ja maitsestatult) keele alla viib.
- Chili con carne. Foto: Eatingwell
Alustame tänasest uue rubriigiga "Lääne-Virumaa Uudised köögis". Pakume lugejatele igal nädalavahetusel ühe retsepti ning lisame juurde ka selle roa valmistamiseks vajalike põhikomponentide hinnad Rakvere erinevatest poodidest. Ehk lisaks retseptile saate teada, millisest kauplusest tasub konkreetse roa jaoks toiduained osta.
Täna valitud chili con carne valmistamiseks ei ole tegelikult väga palju asju vaja – põhikomponendid on hakkliha, punased oad ja purustatud tomatid. Sibul-küüslauk ka kindlasti juurde.
Mina võtan paar kopsakamat sibulat (nii umbes 300 grammi) ja 3-4 prisket küüslauguküünt. Hakin ära ja pannile. Kui sibul hakkab klaasistuma, siis pakk hakkliha otsa.
Seotud lood
Selveri populaarne 63+ vanuses klientidele mõeldud sooduskampaania "Kuldne Kolmapäev" on ettevõtte üks edukamaid kampaaniaid, mis laienes nüüd ka e-Selverisse ning tänavustele pensionipäevadele.