• 26.03.23, 10:15

Autofanatt hoiab oma kollektsiooni tuleviku pensionifondina

Autoentusiast Ivo Anni kogemus vanadesse autodesse investeerimisel näitab, et autode kollektsioon võib vabalt olla neljas pensionisammas.
"Ostetud auto jääb pärast börsikrahhi alles. Lükkad auto kevadel õue, pühid tolmu maha ja sõidad kuhugi. Võtad kohvikus kohvi, imetled auto ilu ja ongi päev tore," ütleb Ivo Anni, kes fotol istub Lancia Thema 8.32 roolis.
  • "Ostetud auto jääb pärast börsikrahhi alles. Lükkad auto kevadel õue, pühid tolmu maha ja sõidad kuhugi. Võtad kohvikus kohvi, imetled auto ilu ja ongi päev tore," ütleb Ivo Anni, kes fotol istub Lancia Thema 8.32 roolis.
Oma esimese erilise auto ostis ta üsnagi juhuslikult. “Autode kogumine algas ühest väikesest pildist Autolehes. Sellel oli väike FIAT X1/9, millesse ma armusin,” räägib Ivo Anni. Ta alustas selle sama mudeli otsimist ning kui sobiv auto oli leitud, sai see transpordifirma abiga Hollandist Eestisse toodud. Anni meenutab, et aasta oli 2012 ja kohe tekkis tal suurem huvi vanemate autode vastu, millest sai hiljem “sõltuvus”.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele