• 30.05.24, 11:27

Tule lihvi suhtlusoskust Rakvere linna päevadel toimuvas töötoas

Teisipäeval, 4. juunil kell 15.00-17.00 toimub Rakvere linna päevade raames töötuba “Kuidas suhelda meediaga”, mille viib läbi Lääne-Virumaa Uudiste peatoimetaja Aivar Hundimägi.
Lääne-Virumaa Uudiste peatoimetaja Aivar Hundimägi jagab Rakvere linna päevade raames toimuval lühikoolitusel soovitusi, kuidas esitada oma sõnum nii, et see jõuaks ka publikuni.
  • Lääne-Virumaa Uudiste peatoimetaja Aivar Hundimägi jagab Rakvere linna päevade raames toimuval lühikoolitusel soovitusi, kuidas esitada oma sõnum nii, et see jõuaks ka publikuni. Foto: Kadri Bank
Oma sõnumi selge esitamise ja sellega soovitud mõju tekitamise puhul ei ole vahet, kas räägime arvamusartiklist, pressiteatest, Facebooki-postitusest, podcasti-esinemisest, müügipresentatsioonist, töötajatele esinemisest või sisuturundusest – kõigi nende puhul saab rakendada ajakirjanduses levinud põhimõtteid saamaks publiku tähelepanu.
Üle 30 aasta ajakirjanikuna töötanud Aivar Hundimägi jagab lühikoolitusel enda kogemusi, kuidas infokülluses saavutada, et teie loodud sisu tarbitakse ja seisukohtadega arvestatakse. Samuti kirjeldab Hundimägi, millised teemad Lääne-Virumaal inimesi kõnetavad ja kuidas on meediatarbimises toimunud muutused mõjutanud suhtlust avalikkuse ja ajakirjandusega.
Töötuba sobib sulle juhul, kui vastad jaatavalt vähemalt ühele järgnevale küsimusele.
  • Soovid oma sõnumit selgemini edasi anda?
  • Soovid jõuda suurema lugejaskonnani või kuulajaskonnani?
  • Soovid teada, kuidas oma sõnumit argumentidega toetada?
  • Soovid vältida vigu oma otsuste kommunikeerimisel?
  • Pead meeskonnas viima läbi muutusi?
Töötuba toimub Rakvere linnavalitsuse valges saalis ja on tasuta, kuid osalemiseks palume eelnevalt registreerida [email protected].

Seotud lood

Uudised
  • 31.01.24, 17:15
Rakvere linna päevadel tuleb mitu uuendust
Kolmapäeval tutvustati linnavalitsuse valges saalis 4.-9. juunil toimuvate linnapäevade kava, mille põhiüritused on paika saanud. Suurimaks muudatuseks on Kreisilaada toimumise asukoht, mis kolib Rakvere rahvaaeda ümbritsevatele Näituse ja Vabriku tänavale.
Uudised
  • 20.05.24, 08:56
Kossumehed selgitavad endi seast kõige rammukama
Rakvere linna päevade raames toimub tänavakorvpall 3x3 Rakvere Raju. Kastani puiestee remondi tõttu on laat sel aastal toodud Rakvere teatri ümbrusesse. Rakvere Raju toimub Rakvere teatri parklas laupäeval, 8. juunil kella 10­-16.
Uudised
  • 05.06.23, 12:32
Teisipäeval saavad stardipaugu Rakvere linna päevad
Rakvere linna päevad algavad 6. juunil kontserdiga Rakvere Haigla sisehoovis ja lõppeb tantsupeoga ja kontserdiga pühapäeva õhtul.
Arvamused
  • 11.05.21, 16:06
Kohalik ajakirjandus muutub
Eesti ajakirjandusväljaannete digitellijate arvu kiire kasv ning vähene konkurents maakonnalehtede turul ärgitasid Äripäeva alustama tegevusajaloo laiaulatuslikumat investeeringut, kirjutab Äripäeva peatoimetaja asetäitja, kohalike uudiste projekti juht Aivar Hundimägi.
  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele