Pagariäri juht täidab 25 aastat tagasi antud lubaduse
Pätsi pagariäri ja kohvikute juht Heiki Hallik plaanib taastada Porkuni mõisa viinaköögis piiritusetootmise. Porkuni mõisa kordategemist lubas ta Äripäevas 25 aastat tagasi.
Heiki Hallik (keskel) koos ema Anne ja isa Toivoga. Porkuni mõisa viinaköök kuulub Toivo Hallikule Foto: Kristjan Ojang
“Me teeme nii palju kui vajalik ja nii vähe kui võimalik,” ütles Hallik piiritusetootmise taastamise kohta. Tegemist on käsitööliku tootmisega ehk me ei tee uut Livikot, lisas ta Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis.
Ettevõtja Heiki Hallik soovib Porkuni mõisa vana viinaköögi turgutada uuele elule. Eesmärk on pooleteise aasta pärast alustada kartulipiirituse tootmisega.
Selveri populaarne 63+ vanuses klientidele mõeldud sooduskampaania "Kuldne Kolmapäev" on ettevõtte üks edukamaid kampaaniaid, mis laienes nüüd ka e-Selverisse ning tänavustele pensionipäevadele.