• 30.07.24, 10:26

Jefimova läheb medalit jahtima järgmisel olümpial

Ujuja Eneli Jefimova eesmärk Pariisi olümpiamängudel oli finaalipääs. Esmaspäeval õhtul tuli Jefimova Pariisi olümpiamängudel naiste 100 meetri rinnuliujumise finaalis seitsmendaks ajaga 1.06,50.
Ujuja Eneli Jefimova Pariisi olümpiamängudel.
  • Ujuja Eneli Jefimova Pariisi olümpiamängudel. Foto: Tairo Lutter/Postimees/Scanpix
“Suurim eesmärk on ujuda isiklikke rekordeid. Ja soovime olla paremal kohal kui eelmine olümpia. Finaalipääs on suur eesmärk ja sealt edasi on kõik juba võit,” ütles Jefimova treener Harry Hein aasta alguses.
Jefimova lausus pärast eilset võistlust Eesti ajakirjanikele, et natuke jäi kripeldama, et seekord veel oodatud 1.06 piir ei alistunud. "Ma arvan, et see oli tegelikult sees. Kõik treeningud näitasid, et liikusin õiges suunas," lausus Jefimova.
Pakume uuesti kuulata jaanuaris eetris olnud saadet “Läbilöök”, kus Jefimova ja tema treener Hein rääkisid Pariisi olümpiamängudeks valmistumisest ning Jefimova senistest saavutustest ja ujumise juurde jõudmisest.
“Praegu on kõik protsessid nii üles ehitatud, et Pariisis me ei võta Eneli võimetest maksimumi. Me ei taha, et ta pärast Pariisi lõpetaks, sest on pärast seda vaimselt ja füüsiliselt väsinud. Olümpia number üks, kus tulemust oodata, on Los Angeles, siis on Eneli areng ja vaimne tase sealmaal, kus võiks minna kõige kõrgema medali järele,” rääkis Hein selles intervjuus, mida Lääne-Virumaa Uudiste tellijad saavad kuulata siit:

Seotud lood

Arvamused
  • 30.07.24, 09:01
„Maailm muutub, mina olen muutunud, aga olümpia elab“
Legendaarne Tiit Karuks mõtestab Pariisi olümpiat
Pariisis alanud suveolümpiamängud on juba pakkunud aruteluainet, tekitanud vaidlusi ja emotsioone. Eesti spordiajakirjanduse grand old man Tiit Karuks, kellele olümpia on endiselt „pidu temas eneses“, arutleb, mis paneb ka moodsa aja inimese olümpiat jälgima ja väärtustama.
Uudised
  • 06.02.24, 00:11
Ralf Tribuntsovi uskumatu teekond loobumisest tagasi tippu
Ujumise juurde viis ema
Neli aastat tagasi kadus meie ujumislootuse Ralf Tribuntsovi silmist sära ja basseinis rügamine ei pakkunud enam mingit rahulolu. Nüüd on ta tagasi tipus - eelmisel aastal sai Ralfist Eesti kõigi aegade kiireim ujuja.
Uudised
  • 16.02.23, 14:42
Ujumistreener Gunnar Tõnningule pakuvad närvikõdi "kuldkalakesed"
Laupäeva õhtul saab Rakvere linna Kroonimärgi rinda Gunnar Tõnning – mees, kes on veerandsaja aasta jooksul õpetanud ujuma üle 4000 lapse. Just seda peab Tõnning oma saavutuste hulgas kõige olulisemaks.
Uudised
  • 20.08.23, 06:00
Erootikamaailma sukeldunud Brita Rannamets: ma ei unistanud kunagi olümpiavõidust
Viimastel nädalatel on olnud palju meediakära erootikamaailma sukeldunud Tamsalu neiu Brita Rannametsa ümber. Rannamaja-Britaks ja pornostaariks tituleeritu taga on julge noor naine, kelles on tugevust mitte lasta end morjendada halvustavatest kommentaaridest ning elada oma elu just nii nagu hing ihkab.
  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele