• 06.09.24, 22:07

Kokkuvõte nädalast: kõik vaikivad multimiljonärid pole ühesugused

Eesti kõige jõukamate ettevõtjate hulgas on mitu sellist, kes ajakirjanduse vahendusel avalikkusega üldse ei suhtle, ent ainult osa puhul neist on säärane vaikimine ühiskonna suhtes ebaõiglane, arutlesid ajakirjanikud raadiosaates „Äripäev eetris“.
Väga paljudes valdkondades tegutsev ning lisaks muule meediamaja omav Margus Linnamäe ei anna intervjuusid, ehkki mõjutab Eesti avalikku elu. Foto pärineb 2012. aastast.
  • Väga paljudes valdkondades tegutsev ning lisaks muule meediamaja omav Margus Linnamäe ei anna intervjuusid, ehkki mõjutab Eesti avalikku elu. Foto pärineb 2012. aastast. Foto: Andras Kralla
„Vaikimisel ja vaikimisel on vahe,“ leidis saatejuht Karl-Eduard Salumäe. Ta tõi näitena tänavuse Rikaste TOPi 5. ja 6. koha hoidjad, vastavalt Margus Linnamäe ja Oliver Leisalu. Kui esimesena nimetatu tegutseb väga erinevates valdkondades, omab lisaks muule suurt meediaäri ning kasutab oma majanduslikku võimu selgesti konservatiivse maailmavaate edendamiseks, siis koos vendade Villigutega Boltile aluse pannud Leisalu ajab madalat profiili hoides oma asja ega tegele teadaolevalt Eesti avaliku elu mingis kindlas suunas nügimisega, selgitas Salumäe. Tema hinnangul on Linnamäe soovimatus üldsusele kommentaare jagada kurjast.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele