• 05.09.24, 06:00

Lääne-Virumaa rikaste TOP. Oleg Gross lööb teisi pika puuga

Oleg Grossi vara väärtus kasvas aastaga 40 miljoni euro võrra, selgub värskest Äripäeva Rikaste TOP 500 edetetabelist. See summa on võrreldav Grossi Viljandisse plaanitava uue spaakeskuse ehitamiseks tehtava investeeringuga.
Lääne-Virumaa varakaim inimene Oleg Gross on värskes Äripäeva rikaste edetabelis 16. kohal.
  • Lääne-Virumaa varakaim inimene Oleg Gross on värskes Äripäeva rikaste edetabelis 16. kohal. Foto: Andras Kralla
Loe lisaks
Oleg Gross ütles, et kuna Rakveres on tema kõrghoone projektile tõmmatud pidurit, siis ta otsustas investeerida parem Viljandisse uue spaa rajamisse.
  • 30.08.24, 10:59
Gross ostab Aqva spaahotelli
Lääne-Virumaa varakaim ettevõtja on rikaste edetabelis 16. kohal. Grossi vara väärtuseks hindab Äripäev 235 miljonit eurot. Sellega lööb ta pika puuga teisi Lääne-Virumaa ettevõtjaid.
Eesti 500 rikkama seas on 17 Lääne-Virumaa ettevõtjat. Avaldame alljärgnevalt Lääne-Virumaa rikaste TOPi ja ka ülevaate nendest, kes omavad Lääne-Virumaal olulisi ärihuvisid või on muul moel maakonnaga seotud.
Artikli lõppu on lisatud täismahus ka Äripäeva Rikaste TOP 500.
Lääne-Virumaa rikaste edetabelis on teisel kohal Käsmus elav Alexela suuromanik Heiti Hääl. Talle järgnevad Aldari kauplusketi ja Kroonikeskuse omanik Elmo Ehrlich ning Muuga mõisa ja saematerjali tootja Leventek omanik Tarmo Noodla. Viiendal kohal on Urmas Nimmerfeldt, kellele kuulub Moe peenviinavabrik ja piiritusetehase kompleks ning ka Rakvere piiritusetehase kinnistu.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele