• 17.10.22, 10:38

Rakvere teater kuulutas välja publiku lemmikud

Rakvere teatris kuulutati reedesel "Ajurünnaku" esietendusel välja eelmise hooaja publiku lemmikud.
Parima naisnäitleja auhinna andsid Jaune Kimmelile üle teatri kunstiline juht Peeter Raudsepp (vasakul) ja direktor Velvo Väli.
  • Parima naisnäitleja auhinna andsid Jaune Kimmelile üle teatri kunstiline juht Peeter Raudsepp (vasakul) ja direktor Velvo Väli. Foto: Helen Solovjev
Oma poolehoidu avaldasid ligi 600 hääletajat. 82. hooaja publikulemmikuks tunnistati Taavi Tõnissoni lavastus „Robin Hood”.
Esimest korda valiti parimaks naisnäitlejaks Jaune Kimmel, rollide eest lavastustes „Robin Hood”, „Katk.Est.Used.”, „Ingel” ja „Kasvatushoone”. Parima meesnäitleja tiitli sai 6.korda Tarvo Sõmer, rollide eest lavastustes „Robin Hood” ja „Suvitusromaan”.
Lavastust „Robin Hood” saab uuesti näha 2023. aasta suve hakul. Jaune Kimmeliga kohtub publik juba detsembris tantsulavastuses „Ingel”. Viimane võimalus näha Tarvo Sõmeri kehastatud Gunnarit lavastuses „Suvitusromaan” avaneb aga 7. novembril Vene teatri saalis.

Seotud lood

Uudised
  • 13.10.22, 10:43
Rakvere teatris esietendub Taago Tubina lavastus „Ajurünnak”
Reedel, 14.oktoobril esietendub Rakvere Teatri väikeses saalis koomiliste sugemetega konspiratiivne triller „Ajurünnak”.
Uudised
  • 10.10.22, 06:02
Erik Ruus pajatab Moel Vargamäe meeste tegelikku lugu
Piibe Teater on saanud tuntuks kultuurilooliste tükkide lavale toomisega. Seda rida jätkab kõrtsietendus „Mina, Sikenberg“, mis pajatab „Tõe ja õiguse“ tegelaste tegeliku loo.
Uudised
  • 09.10.22, 08:58
Raudsepp: nutt ja naer peavad käima käsikäes
Rakvere teater toob alanud hooajal publiku ette üheksa uuslavastust, millest kõige riskantsemaks peab teatri loominguline juht Peeter Raudsepp jõululavastust. Etenduse "Di ja Viv ja Rose" mängukavasse lisamise üle vaagis ta aga kõige rohkem.
Uudised
  • 03.10.22, 10:24
Rakvere teater ärgitab lapsi jõululavastuseks mune meisterdama
10. detsembril kolib Rakvere teatrisse elama pahur lohe, kes seitsme maa ja metsa taga asuva linna elanikke kimbutama ja taga kiusama asub. Selleks, et tulevikus meie ümber pahurate lohede asemel rohkem häid elaks, hakkame teatris lahedaid lohesid kasvatama.
  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele