• 28.01.23, 10:38

Kes küll sellist asja lubab? Võrratute valimislubaduste viktoriin

Kui panna kokku Eesti suurimate erakondade valimisprogrammid, saab kokku mitmesaja lehekülje pikkuse lugemismaterjali. Sellise mahu peale leiab nii mõndagi asjalikku, aga ka küsitavaid lubadusi.
Keskerakondlased Jüri Ratas, Siret Kotka, Andre Hanimägi ja Taavi Aas 2021. aastal kohalike omavalitsuse valimispeol tulemusi jälgimas. Samade nägudega luges Äripäeva toimetus erakondade tänavuseid programme.
  • Keskerakondlased Jüri Ratas, Siret Kotka, Andre Hanimägi ja Taavi Aas 2021. aastal kohalike omavalitsuse valimispeol tulemusi jälgimas. Samade nägudega luges Äripäeva toimetus erakondade tänavuseid programme. Foto: Liis Treimann
Äripäev noppis välja kolmkümmend valimislubadust ja annab lugejale võimaluse ära arvata, kes küll sellist asja oma programmi kirjutas. Kes tahab Netflixi sisule eestikeelseid tõlkeid peale saada? Kes ehitaks Vasknarvast Värskani kergliiklustee? Aga kes teeks kõikidest Eesti kirikutest 3D-mudelid? Uskuge meid, te üllatute!
Head nuputamist!

Seotud lood

Uudised
  • 27.01.23, 06:02
Reformierakonna esinumber Hanno Pevkur: "Ühel hetkel peab meil olema oma tuumajaam"
Eesti jaoks on ohtlikum Sosnovõi Bor kui oma tuumajaam, metsade majandamise üle peaksid otsustama metsaeksperdid ja riigil pole vaja oma nina ettevõtlusesse toppida, leiab reformierakonna esinumber Lääne-Virumaal Hanno Pevkur.
Uudised
  • 26.01.23, 06:02
Keskerakonna esinumber Siret Kotka: "Toimetulek on kindlasti number üks teema"
Tuumajaama rajamine vajab ühiskondlikku arutelu, kaitseinvesteeringute katteks tuleb võtta laenu ja teede rahastamist on vaja oluliselt suurendada, leiab keskerakonna esinumber Lääne-Virumaal Siret Kotka.
Uudised
  • 25.01.23, 06:02
Eesti 200 esinumber Tarmo Tamm: "Raha ei tule lihtsalt riigi eelarvest"
Riik peab looma võimalused majanduse edendamiseks. Kui riik ei anna võimalust tuuleparke ehitada, siis neid ei saa tulla. Kui riik takistab metsamajandust, siis ei saa metsast tulu. Suuri asju ei saa tulla, kui riik ei loo eeldusi, ütles Eesti 200 esinumber Lääne-Virumaal Tarmo Tamm.
Uudised
  • 24.01.23, 06:01
Isamaa esinumber Üllar Saaremäe: "Kogu aeg peab olema sajaga kohal"
Lääne-Virumaal kandideerib 5. märtsil toimuvatel riigikogu valimistel seitse täisnimekirjaga erakonda. Pakkusime võimaluse kõikide nende nimekirjade esinumbritele vastata sarnastele küsimustele.
  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele