• 10.02.23, 15:23

Ettevaatust, petturid proovivad nüüd õnne Omniva libalehega

Politsei hoiatab õngitsuskirjade eest, millega petturid üritavad jätta muljet, et tegemist on Omniva saadetud kirjaga.
Kelmid on loonud Omnivale libalehe ning saadavad õngitsuskirju.
  • Kelmid on loonud Omnivale libalehe ning saadavad õngitsuskirju. Foto: Rakvere politseijaoskond
Kelmid on loonud Omnivale libalehe ning saadavad õngitsuskirju. Pettuse juurde on lisatud link ja sellele vajutades avaneb hästi järele tehtud koduleht, kus palutakse sisestada paki saaja andmed ning maksta paki saatmise tasu.
Politsei palub kõigil, kes saavad taolisi erinevate ettevõtete nimelt tehtud õngitsuskirju, sellest teavitada politseid, et saaks kiirelt teisi hoiatada.

Seotud lood

Kasulik
  • 28.07.22, 15:29
Ära lange lõksu, siin on 10 enamlevinud petuskeemi
Tänapäeval on võimalik oma rahast ilma jääda lausa mitmel erineval moel - petturid kiusavad oma ohvreid nii vahetus suhtluses kui ka internetis kavalalt lõksu meelitades. Möödunud aasta jooksul peteti Eesti inimestelt välja ligi 9 miljonit eurot.
Uudised
  • 09.02.23, 15:58
Kelmid on loonud peaaegu identse Swedbanki kodulehe
Rakvere politseijaoskond hoiatab järjekordse veebipettuse eest - nimelt on kelmid loonud Swedbanki kodulehe, mis esmapilgul tundub täiesti ehtsana.
Kasulik
  • 15.12.22, 15:41
Ettevaatust: petusõnumite arv suureneb, sihitakse ka annetajaid
Luminori pettuste tõkestamise spetsialisti Veiko Kiige sõnul saabub iga aasta lõpus suure kliendibaasiga ettevõtete nimel inimestele tavapärasest rohkem pahatahtlikke petukirju ja sõnumeid.
Uudised
  • 16.07.21, 07:50
Petturid varastavad jätkuvalt telefonikõnega tuhandeid eurosid
End pangatöötajatena esitlevate kelmide ohvriks on tänavu langenud sajad inimesed ning mitmetuhande euroseid kahjusid kannab ka Lääne-Virumaa. Millised on levinud petuskeemid ja kuidas saada aru, et helistaja pole tegelikult pangast?
  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele