• 29.03.23, 15:57

Pankrotihaldur sai kohtus linna üle võidu

Viru maakohus rahuldas SA Virumaa Kompetentsikeskuse pankrotihalduri Martin Krupi hagi Rakvere linna vastu. Otsus pole veel jõustunud, aga kui see peaks sellisena jõustuma, siis tekib linnal kohustus maksta pankrotipessa hüvitist.
Vasakult: pankrotihaldur Martin Krupp, vandeadvokaat Marit Toom ja Rakvere linna esindav vandeadvokaat Kristiina Lee enne veebruaris toimunud kohtuistungi algust.
  • Vasakult: pankrotihaldur Martin Krupp, vandeadvokaat Marit Toom ja Rakvere linna esindav vandeadvokaat Kristiina Lee enne veebruaris toimunud kohtuistungi algust. Foto: Rahel Lepp
Linnavalitsust vaidluses esindava Advokaadibüroo Küllike Namm vandeadvokaat Kristiina Lee teada arutab linnavalitsus kohtuotsusega seonduvat järgmisel nädalal. "Tõenäoliselt vaidlustab linn maakohtu otsuse," märkis ta.
Pankrotihaldur nõudis hagis 2012. aastal SA Virumaa Kompetentsikeskuse (VVK), linna ja SEB panga vahel sõlmitud lepingus sisalduva kolme punkti kehtetuks tunnistamist. Kohus sellega täna avalikustatud otsuses ka nõustus.
Krupp on varem Lääne-Virumaa Uudistele öelnud, et Rakvere linnalt saadava hüvitise arvelt on võimalik rahuldada VKK pankrotimenetluses võlausaldajate sh Eesti Vabariigi ehk Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) nõudeid.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele