• 10.04.23, 11:17

Hooletu lõke süütas ehitussoojaku

Eelmisel nädalal aitasid päästjad sügavasse auku kukkunud koera ning lifti kinni jäänud lapsi. Lisaks kustutati mitu põlengut.
Pajusti alevikus tuli kustutada hooletust lõkkest põlema läinud ehitussoojakut.
  • Pajusti alevikus tuli kustutada hooletust lõkkest põlema läinud ehitussoojakut. Foto: Päästeamet
Alljärgnev on kokkuvõte päästjate väljakutsetest eelmisel nädalal.
Esmaspäev, 3. aprill
Kell 14.40 kutsuti päästjad Mõedakale, kus koer oli kukkunud 6 meetri sügavusse auku, kust peremees teda välja ei saanud. Augus vett ei olnud. Päästjad tõid koera välja ja andsid peremehele üle. Koera omanik pani augule tõkked peale ja märgistas ära ning andis ohtlikust august teada vallavalitsusele.
Kolmapäev, 5. aprill
Kell 17.47 jäid Rakveres Laia tänava raamatukogus lifti kinni lapsed. Päästjad avasid lifti. Kiirabitöötajad vaatasid lapsed üle, nendega oli kõik korras.
Neljapäev, 6. aprill
Kell 12.41 said päästjad väljakutse Rakverre Laada tänavale, kus aitasid sõiduautode kokkupõrke tagajärjel ühte autosse kinni jäänud autojuhi välja.
Reede, 7. aprill
Teatati kasvuhoone katlamaja põlengust Varudi-Vanakülas. Päästjate saabumise ajaks oli omanik aiavoolikuga põlengu lokaliseerinud. Tule leviku kontrollimiseks avati hoone konstruktsioone, tuli ei olnud edasi levinud.
Laupäev, 8. aprill
Kell 17.36 teatati ehitussoojaku põlengust Pajusti alevikus. Põleng sai alguse läheduses põlenud lõkkest. Kustutustööd lõpetati kell 18.24. Lõkke tegemisel ei olnud tagatud ohutus ja käepärast ei olnud esmaseid kustutusvahendeid.
Kell 17.43 sõitsid päästjad Kalikülla, kus teatati saunapõlengust. Inimesed olid hoonest väljunud. Esimese korruse saunaruumist levis põleng edasi teise korruse eluruumidesse. Kustutustööd lõpetati kell 23.44. Põleng võis alguse saada sauna kütteseadmest. Kustutustöödel osalesid Kunda, Tapa ja Väike-Maarja päästjad.
Elumaja kustutustööd Kalikülas. Fotod: Kunda päästekomando
6 fotot
  • Elumaja kustutustööd Kalikülas. Fotod: Kunda päästekomando
Pühapäev, 9. aprill
Kell 14.01 käisid päästjad Nõmmkülas kustutamas vanal kõrrepõllul kulupõlengut. Kulupõleng oli alguse saanud lõkkest.
Aidu kanalis vajas põder taas abi
Päästjad aitasid taas noort põtra Aidu kanalis. Fotod: Kiviõli päästekomando
4 fotot
  • Päästjad aitasid taas noort põtra Aidu kanalis. Fotod: Kiviõli päästekomando
Kui märtsi lõpus aitasid teiste seas ka Kunda päästjad Aidu kanalis põtra, millest näeb videot siit, siis reedel sattus taas üks noor põder Aidu kanalis hätta ja vajus läbi jää. Seekord aitasid põdra kuivale maale Kiviõli päästekomando päästjad, kes rajasid läbi jää 50 meetri kaugusele lagedamale alale väljapääsukanali. Kurnatud põder aidati kaldale koormarihmade abil ja loom jäeti kaldale puhkama.

Seotud lood

Uudised
  • 05.04.23, 12:44
Põlesid autod ja peteti raha
Eelmisel nädalal andsid päästjatele tööd põlenud autod, mis süttisid pühapäeval nii Kundas kui Kõrgemäel. Politsei sai aga teate pettusest Rakveres.
Uudised
  • 28.03.23, 15:37
Päästjad aitasid hätta sattunud liiklejaid ja uppumisohus põtra
Lisatud videod
Eelmisel nädalal aitasid päästjad lahtise kaevuluugi otsa sõitnud bussijuhti, põdrale otsa sõitnud autojuhti ning päästsid läbi jää vajunud põdra.
Uudised
  • 22.03.23, 07:41
Vingugaas ohustas Rakveres kahte inimest, postiauto vajas päästjate abi
Eelmisel nädalal aitasid päästjad hätta sattunud postiautot, kustutasid plahvatanud alajaama ning päästsid magava mehe vingugaasi käest.
Uudised
  • 14.03.23, 13:44
Päästjad käisid kustutamas ladu, katlamaja ja sülearvuteid
Eelmisel nädalal käisid päästjad muuhulgas kustutamas Tamsalus asuvat ladu, Vastla külas asuvat katlamaja ja Tapal põletatud sülearvuteid.
  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele