• 13.06.23, 14:50

Ridango AS vabandab, et tasuta sõidu õigus linnapäevade ajal ei rakendunud

Ridango AS vabandab avalikult ja avaldab sügavat kahetsust seoses ebaõnnestunud tasuta sõidu õiguse seadistamisega Rakvere linnapäevade ajaks.
Tasuta bussisõidu pakkumine Rakvere linnaliinidel linna päevade ajal läks aia taha.
  • Tasuta bussisõidu pakkumine Rakvere linnaliinidel linna päevade ajal läks aia taha. Foto: Andres Pulver
„Ridango AS teostas Rakvere linnavalitsuse soovil seadistuse tasuta sõidu võimaldamiseks ühistranspordis Rakvere linnapäevade ajaks (s.o 9.-11. juunil), kuid kahjuks oli seadistuses inimlikust eksimusest tingitud viga, mistõttu tasuta sõitmise õigus ei rakendunud. Mõistame täielikult, et see tekitas pettumust nii ühistranspordikorraldajale, linnaelanikele kui ka külalistele, kes olid arvestanud Rakvere linnapäevadel tasuta ühistranspordiga ning vabandame tekkinud vea eest,“ selgitas ettevõtte turundus- ja kommunikatsioonijuht Kristi Toomet.
Ridango tegeleb praegu aktiivselt raha tagastamisega kõigile neile, kes on tasunud sõidu eest ajavahemikus, mil ühistransport pidi olema tasuta.
Lisaks piletiraha tagastamisele, töötab ettevõte ka selle nimel, et tulevikus vältida selliseid juhtumeid ning parendab protsesse ja süsteeme, tagamaks klientidele parim võimalik teenus.

Seotud lood

Uudised
  • 10.06.23, 12:39
Kreisilaadal käiakse nagu kinos või teatris - pigem vaatamas
Tänavune Kreisilaat tundus vähemalt silmale mullusest suurem. Laadalisigi oli omajagu, kuid suurem osa neist tundus vaid uudistamise peal väljas olevat.
Uudised
  • 09.06.23, 16:35
Põnnide paraad avas linna päevad
Ehkki Rakvere linna päevad said hoo sisse juba teisipäeval, tähistab pika traditsiooniga põnnide paraad linnapäevade „päris“ algust, rääkis linnapea Triin Varek, kes koos teiste linnajuhtidega mitmesajast inimesest koosneva rongkäigu keskväljakult Vallimäele juhatas.
Uudised
  • 10.06.23, 15:53
Tänavatoidufestival ummistas Pika tänava
Laupäeval toimus linnapäevade raames esimest korda Rakveres tänavatoidufestival, mis sai alguse Tallinnas kolm aastat tagasi ja rahva südames kohe jõuliselt kanda kinnitas.
  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele