• 28.07.23, 06:00

Motosportlane Gert Gordejev: kallis tehnika meelitab vargaid

Tänavune külgvankrite motokrossi maailmameistrivõistluste hooaeg käib täistuuridel ning etappide vahel leidub vaid üksikuid päevi, mil Gert Gordejev (39) saab korraks koju pere juurde tulla.
Motosportlane Gert Gordejev räägib saates "Viru võnked" muuhulgas ka oma lapsepõlevast Viru-Nigulas ja õppimisest Kunda muusikakoolis ning mis saab krossisõitja karjäärist pärast tänavust hooaega.
  • Motosportlane Gert Gordejev räägib saates "Viru võnked" muuhulgas ka oma lapsepõlevast Viru-Nigulas ja õppimisest Kunda muusikakoolis ning mis saab krossisõitja karjäärist pärast tänavust hooaega. Foto: Kristjan Ojang
MM-etappidele matkaautoga kohale sõitev Gordejev rääkis "Viru võnked" üheksandas saates, et pikkadel väljasõitudel on tulnud tegeleda nii väsimuse kui ka varastega.
Gert Gordejev räägib saates järgmistel teemadel:
*Lapsepõlv Viru-Nigulas, õppimine Kunda muusikakoolis ja laulmine Virumaa poistekooris
*Kuidas tippsordi kõrvalt leida aega pere jaoks
*Õppetunnid tippspordis ja isikliku mentori puudumise tagajärjed
*Võistlusmärulis terveks jäämisest ja vigastustest
*Koostööst maailma kuulsaima korvipoisi Kaspars Stupelisega
*Mis saab krossisõitja karjäärist pärast tänavust hooaega?
Saate salvestusele tuli Gert Gordejev pärast möödunud nädalal lõppenud etappi Põhja-Iirimaal, kus teeniti 10. koha punktid ning sel nädalavahetusel sõidetakse võidu juba Inglismaal. „Nüüd saab tubli kolm ja pool päeva kodus olla ja siis tuleb jälle minna,“ nentis Gordejev esmaspäeval.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele