• 13.10.23, 11:55

Tarbijakaitseamet sulges skandaalse mööblipoe veebisaidi

Tarbijakaitse sulges comfy.ee e-poe, kuna ettevõte pole juba pikemat aega klientide tellimusi täitnud, vahendab Delfi Ärileht.
Äripäev kirjutas mullu, et mitmel mööblipoel oli raskusi kauba tarnimisega.
  • Äripäev kirjutas mullu, et mitmel mööblipoel oli raskusi kauba tarnimisega. Foto: Meeli Küttim
Tarbijavaidluste komisjon on comfy.ee e-poe ja selle omaniku Germdec OÜ kohta viimase aasta jooksul teinud umbes 40 otsust, kõik eranditult tarbija kasuks. Suurim etteheide poele on olnud, et nad ei täida tellimusi ega vasta hiljem kliendile, kui too soovib tellimuse tühistada ja raha tagasi saada.
Loe edasi Delfist.
Lääne-Virumaa Uudised kirjutas mullu novembris, et Comfy mööblipoel on raskusi oma toodete tarnimisega. Nõnda ootas ka laulja Karl Madis algul oma 1200-eurost diivanit ja hiljem raha tagastamist kokku üle poole aasta.

Seotud lood

Uudised
  • 09.11.22, 19:48
Mööblifirma jättis kliendid tühja toaga. Laulja Karl Madis pöördus sel nädalal politseisse
Mitmel e-mööblipoel on tekkinud raskusi toodete kohale tarnimisega ja klientidele antakse vaid katteta lubadusi. Nõnda ootas ka Sallal elav laulja Karl Madis algul oma 1200eurost diivanit ja hiljem raha tagastamist kokku üle poole aasta.
Kasulik
  • 23.03.23, 13:10
Enim skeemitavad need e‑poed, kus valdkonnas on konkurents tihe
Saates "E‑kaubanduse areng ja tulevik" võeti luubi alla e‑poodide allahindluste ja hindade kuvamise, tarbijamängud ning ka tarbijakaebused.
Uudised
  • 11.02.23, 11:00
IKEA ampsas Eesti mööblimüüjatelt niigi keerulisel ajal suure suutäie
IKEA Eesti ettevõte müüs sügisel poe avamise järel tõenäoliselt üle kuue korra rohkem kaupa kui turu suuruselt järgmine tegija.
Kasulik
  • 04.11.22, 13:00
Kuidas vältida veebipoes pettuse ohvriks langemist?
November on uuringute kohaselt kuu, mil tehakse kõige rohkem ostusid Interneti vahendusel. SEB turbekeskuse turbejuht Kätlin Kukk juhendab, kuidas võimalikult ohutult veebipoodidest sisseoste teha.
  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele