Kui Andrus Albrecht ehk Bonzo andis 2017. aastal välja albumi pealkirjaga „Ma olin Bonzo“, kartsid fännid, et mehe muusikuteega on nüüd lõpp. Täna võib öelda, et vahepeal restoraniärisse sukeldunud ja sinna peaaegu ära uppunud mees on tagasi, sest pikkade aastate järel sõidab ta õige pea jälle tuurile. Bonzo is back!
- Bonzo tunneb laval olemisest sama palju rõõmu kui varem. Foto: Kristel Kitsing
„Tegelikult ei ole ma kunagi tundnud, arvanud või ähvardanud, et ma muusikaga lõpparve teen,“ räägib Bonzo ühel hommikul oma restoranis Bonzai, kui ettevalmistused köögis on tehtud, aga esimesed kliendid veel saabumata. Käes on üks vähestest hetkedest, kui mees jalga puhata või üldse puhata saab. „Köögitöö mõjub põlvedele,“ muigab mees, kes viimase kahe aasta jooksul on ilmselt rohkem süüa teinud kui eelneva elu jooksul kokku.
Kontserdid - varem põhitöö, nüüd puhkus
Romantilise oletuse, et saabuv kontserttuur sündis seetõttu, et restoraniärisse sukeldudes janunes hing muusika järele, kuni lõpuks plahvatas, matab Bonzo maha. „Tõsi, esimesel restorani-aastal esinesin ma väga vähe. Olin köögimaailmas ülepea sees ja mul polnud mahti selle üle juureldagi, kas mu hing vajab esinemist või mitte,“ meenutab mees. Igas mõttes lahedamaks läks siis, kui vanema venna juurde tuli tööle Alar, kes peakoka koormusest poole enda kanda võttis.
Seotud lood
Andrus Albrecht (50) ehk Bonzo, kes kaks aastat tagasi avas Rakveres oma restorani Bonzai, on jõudnud otsusele, mida ette võtta restorani teise korrusega.
16. juuni näeb ilmavalgust tänavuse Eesti Laulu konkursil esmakordselt koos üles astunud duo Bonzo ehk Andrus Albrechti ja Linalaka ehk Liina Tsimmeri koostöö vili, digialbum "Kahelt poolt".
Reisilt kaasatud idee on nüüd restorani menüüs
Juulikuises suvekuumuses Rakveres Bonzai restoranis keha kinnitada ei saanud, sest pererestorani eestvedaja ja peakokk Andrus Bonzo Albrecht puhkas kogu oma toimeka kollektiiviga. Nüüd on puhkus läbi, restoran taasavati Piret Mildebergi näitusega.
Viimasel ajal ei ole Andrus Albrechtist eriti palju lugeda olnud. Põhjus on lihtne – mees veedab pea kõik päevad restoranis, kas pliidi taga või ajades muid asju, mis ühe restoranipidaja hallata on. Lisaks töökoormusele on mehel ka mõtteid, mida põnevat veel ette võtta, ja jõud plaanide elluviimiseks. Rahva rõõmuks alustas ta uue žanriga – kontsert-õhtusöök.
Selveri populaarne 63+ vanuses klientidele mõeldud sooduskampaania "Kuldne Kolmapäev" on ettevõtte üks edukamaid kampaaniaid, mis laienes nüüd ka e-Selverisse ning tänavustele pensionipäevadele.