• 13.11.23, 15:48

Muuga külas hukkus traktori alla jäänud naine

Esmaspäeval kell 11.09 teatati häirekeskusele õnnetusest Vinni vallas Muuga külas, kus traktorit juhtinud 52-aastane mees sõitis otsa 65-aastasele naisele, kes sai raskelt viga ja hukkus sündmuskohal.
Muuga külas hukkus traktori alla jäänud naine
  • Muuga külas hukkus traktori alla jäänud naine Foto: Erki Pärnaku/Õhtuleht/Scanpix
Rakvere jaoskonna avariipolitseiniku Argo Vahula sõnul juhtus õnnetus laudahoonete vahelisel platsil. „Traktorist tegi tööd ja ei märganud traktori ette paigaldatud seadme tõttu tema ette liikunud jalakäijat ning sõitis otsa 65-aastasele naisele, kes suri kohapeal saadud vigastustesse. Traktorijuht oli kaine ja juhtimisõigusega,“ ütles avariipolitseinik.
Politsei on liiklusõnnetuse asjaolude väljaselgitamiseks alustanud kriminaalmenetlust.

Seotud lood

Uudised
  • 06.11.23, 20:52
Selgus kahe hukkunuga lõppenud õnnetuse põhjus
Hukkusid isa ja tütar
Esmaspäeval 16.40 ajal teatati häirekeskusele Kuusalu vallas Haral toimunud avariist, kus kokku olid põrganud sõiduauto ja veoauto.
Uudised
  • 31.05.23, 15:03
Liiklusõnnetuses hukkus mootorrattur
Teade raskest liiklusõnnetusest laekus häirekeskusele täna kell 13.52, kui anti teada, et Rakvere vallas Tõrma külas oli teelt välja sõitnud mootorrattur.
Uudised
  • 31.10.23, 21:11
Muuga külas hukkus autolt löögi saanud 16-aastane tüdruk
Täiendatud politsei välijuhi kommentaariga
Häirekeskusele teatati teisipäeval, 31. oktoobril kella 19.06 ajal, et Rakvere-Luige maanteel Vinni vallas Muuga külas sai sõidukilt Audi löögi jalakäija.
Uudised
  • 08.05.22, 23:05
Tudus hukkus tulekahjus 64-aastane mees
Tuleõnnetused on Lääne-Virumaal röövinud tänavu juba kolm elu. Täna õhtul kaotas Tudu alevikus kortermaja põlengus elu 64-aastane mees.
  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele