• 16.11.23, 13:54

Vallbaum ei soovi palgatõusu

Viru-Nigula vallavanem Einar Vallbaum esitas volikogule ettepaneku jätta muutmata oma töötasu suurus, mis tuleval aastal seoses alampalga tõusuga tõuseks automaatselt.
Viru-Nigula vallavanem Einar Vallbaum.
  • Viru-Nigula vallavanem Einar Vallbaum. Foto: Andres Pulver
Vallbaum on teinud Viru-Nigula volikogule kirjaliku ettepaneku siduda oma töötasu lahti töötasu alammäärast. Tänasel päeval on vallavanema palk 2023. aasta viiekordse kuu töötasu alammäära tasemel ehk 3625 eurot. Alampalga tõusuga tõuseks automaatselt ka vallavanema palk, aga Vallbaum seda ei soovi ja eelistab ka tuleval aastal jätkata sama palgaga.
Oma pöördumises teeb vallavanem ettepaneku muuta 2021. aastal tehtud volikogu otsust, millega saaks takistada Vallbaumi palga suurenemist.

Seotud lood

Uudised
  • 11.11.23, 00:13
Vaata, kuidas on viimasel viiel aastal muutunud palk maakonna firmades
Edetabelis 351 ettevõtte võrdlus
Avaldame Lääne-Virumaa konkurentsiraportis ilmunud võrdluse maakonna 351 ettevõtte viimase viie aasta keskmistest palkadest.
Arvamused
  • 10.11.23, 12:30
Aga kui teeks sularahavabad koolid ja lasteaiad
Peaminister Kaja Kallas ütles, et valitsus ei saa täna hoiatusstreigi teinud õpetajate palka järgmisel aastal plaanitust rohkem tõsta, sest riigieelarves ei ole selleks raha. Koolide ja lasteaedade muutmine sularahast vabaks oleks üks võimalus lisaraha saada, ütles Lääne-Virumaa Uudiste peatoimetaja Aivar Hundimägi Vikerraadio päevakommentaaris.
Uudised
  • 07.11.23, 12:07
Viru-Nigula vald kempleb tee pärast riigiga juba ligi neli aastat
Viru-Nigula vallavalitsus esitas 2020. aasta jaanuaris taotluse muuta Põdruse-Kunda-Pada maantee Kunda linna läbiv osa ehk Selja tee, Rakvere maantee ja Jaama tänav riigiteeks, kuid siiani kuuluvad nimetatud tänavad vallale.
Uudised
  • 10.11.23, 06:00
Vinni uus vallavanem haaras kiiresti talle pakutud võimalusest
Vinni vastne vallavanem Erki Savisaar kummutas siit-sealt kostuva arvamuse, et linnainimene ei sobi suure maavalla juhiks.
  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele