Matsimoka juhid loobusid restoraniärisse sisenemisest
Matsimoka juhid Sten ja Jan Inno panid sahtlisse sügisel tekkinud idee siseneda restoraniärisse, sest hindasid uue äriga alustamise riske liiga suureks.
Kiiresti laienenud Matsimoka lihatööstust juhtivad Jan ja Sten Inno asutasid sügisel ettevõtte, mille eesmärk oli avada restoran. Sellest plaanist loobuti aga kiiresti. Foto: Rauno Volmar/Ekspress Meedia/Scanpix
„Tahtsime midagi ägedat ja põnevat teha, aga eks ägeda projektiga kaasnevad suured kulud ja riskid,“ ütles Jan Inno.
Maakonna parim toidutööstus on Oleg Grossile kuuluv OG Elektra Tootmine, teisel kohal on samuti Grossile kuuluv Lihakarn, selgub reedel avalikustatud Äripäeva ja Tööstusuudiste koostatud Toidutootjate TOPist.
Matsimoka lihatööstus üllatab sel kevadel uue tootega, milleks on Põhja-Aafrika pärane merquez’i vorst. Vürtsikas toode on lihasõprade poolt hästi vastu võetud.
Grossi hinnangul on omaniku muutus ettevõttele kasulik
Aasta aega küpsetatud suurtehinguga ostab kodumaine Maag Grupp soomlastelt HKScani Baltikumi ärid, et saada kogu piirkonnas tähtsaks tegijaks. Konkurentides tekitavad Maagi ambitsioonikad plaanid hirmu ja panevad muretsema. Oleg Grossi hinnangul on omaniku muutus aga tervitatav.
Selveri populaarne 63+ vanuses klientidele mõeldud sooduskampaania "Kuldne Kolmapäev" on ettevõtte üks edukamaid kampaaniaid, mis laienes nüüd ka e-Selverisse ning tänavustele pensionipäevadele.