• 19.12.23, 10:57

Rakvere linna kõrgeim tunnustus ootab kandidaate

Rakvere linnavalitsus ootab kandidaate linna teenemärgi – Rakvere Kroonimärgi – määramiseks. Kirjalikke ettepanekuid oodatakse 19. jaanuarini 2024.
Rakvere Kroonimärk ootab kandidaate.
  • Rakvere Kroonimärk ootab kandidaate. Foto: Grete Veedla
Kroonimärk on Rakvere linna kõrgeim tunnustus, mida antakse füüsilisele isikule Rakvere linnale osutatud eriliste teenete eest.
Ettepaneku teenetemärgi andmiseks võivad esitada kõik inimesed, asutused ja organisatsioonid. Taotluses peavad kirjas olema kandidaadi andmed, tegevusala ja põhjendus tunnustamiseks. Ettepanekud kandidaatide kohta tuleb saata kirjalikult aadressil Rakvere linnavalitsus, Lai 20 Rakvere 44308 või linnavalitsuse e-posti aadressil [email protected].
Alates 1996. aastast välja antav teenetemärk antakse üks kord aastas kuni viiele isikule ja selle andmise otsustab linnavalitsus. Teenetemärk antakse üle Rakvere linna korraldataval Eesti Vabariigi aastapäeva pidulikul vastuvõtul.
2023. aastal pälvisid Rakvere Kroonimärgi tunnustatud ujumis- ja triatlonitreener ning sporditegelane Gunnar Tõnning ja AS-i Rakvere Vesi kauaaegne tootmisjuht Aivar Lõhe.
Teenetemärgi omanike nimekirja leiab linna veebilehelt.

Seotud lood

Uudised
  • 24.02.23, 12:47
Galerii: linnapea ja volikogu esimehe vastuvõtt
Vaata, kes on saanud Kroonimärgi
Eelmisel laupäeval toimunud Rakvere linnapea Triin Vareki ja linnavolikogu esimehe Mihkel Juhkami Eesti Vabariigi 105. aastapäeva vastuvõtul anti üle Rakvere linna teenetemärgid.
Uudised
  • 16.02.23, 14:42
Ujumistreener Gunnar Tõnningule pakuvad närvikõdi "kuldkalakesed"
Laupäeva õhtul saab Rakvere linna Kroonimärgi rinda Gunnar Tõnning – mees, kes on veerandsaja aasta jooksul õpetanud ujuma üle 4000 lapse. Just seda peab Tõnning oma saavutuste hulgas kõige olulisemaks.
Uudised
  • 16.02.23, 09:21
Rakvere linna teenetemärgi pälvivad Gunnar Tõnning ja Aivar Lõhe
Rakvere linn tunnustab tänavu linna teenetemärgiga kaht silmapaistvat inimest. Rakvere Kroonimärgi pälvivad tunnustatud ujumis- ja triatlonitreener ning sporditegelane Gunnar Tõnning ja AS-i Rakvere Vesi kauaaegne tootmisjuht Aivar Lõhe.
Uudised
  • 19.02.22, 01:05
Kroonimärk jõudis omanikuni aastase hilinemisega
Eile õhtul anti pidulikult üle tänavused Rakvere Kroonimärgid. Omanikuni jõudis ka eelmisel aastal Ilmar Uldrichile antud auraha.
  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele