• 03.01.24, 12:20

Rakvere kultuurikeskus ootab ettepanekuid kultuuritegijate tunnustamiseks

Rakvere kultuurikeskus soovib tunnustada silmapaistvaid Rakvere linna kultuurielu viljelejaid ja toetajaid.
Rahvamuusikaansambel Kungla.
  • Rahvamuusikaansambel Kungla. Foto: Martin Piir
„Meil on väga palju aktiivseid ja silmapistvaid kultuurielu tegelasi: kollektiive, kogukondade esindajaid, sündmuste korraldajaid, kunstnikke, kultuurielu toetajaid, inimesi, tänu kellele Rakvere kultuur elab. Aeg on neid märgata ja tunnustada!“ sõnas Rakvere Kultuurikeskuse direktor Eve Alte pressiteate vahendusel.
Tunnustamise eesmärk on väärtustada üksikisikuid, meeskondi, kollektiive ja organisatsioone, kes oma tegevusega on oluliselt kaasa aidanud Rakvere linna kultuurielu rikastamisele ja arengule.
Kultuurivaldkonna tunnustus antakse välja neljas kategoorias:
• Ärgas kollektiiv – kultuurkollektiivid, trupid, grupid, ansamblid jne;
• Tõusev täht – noor tegija;
• Kirgas tegu – väga meeldejääv tegu või kollektiiv/isik, kelle tehtud tegu on rikastanud/kirgastanud linna kultuurielu;
• Väsimatu panustaja – kollektiivi/kogukonna juht, ettevõte või isik, kes panustab kultuuri toetamisse ja/või on ideede generaator, sündmuste vedaja, kes on inspireeriv ja uuendusmeelne ning oma tegevusega aidanud kaasa kultuurielu arengule.
Kirjalikke ettepanekuid kandidaatide kohta saavad esitada kõik füüsilised ja juriidilised isikud kultuurikeskuse kodulehe kaudu või e-posti aadressil [email protected] hiljemalt 7. jaanuariks. Ettepanekus tuleb märkida kandidaadi andmed ja tema tegevuse lühitutvustus ning tunnustuse kategooria. Tingimustega saab lähemalt tutvuda Rakvere kultuurikeskuse kodulehel.
Laureaadid kuulutatakse välja 13. jaanuaril kell 13.00 Rakvere keskväljakul kultuuririkkuse aasta vastuvõtmise tähistamisel.

Seotud lood

Uudised
  • 19.12.23, 10:57
Rakvere linna kõrgeim tunnustus ootab kandidaate
Rakvere linnavalitsus ootab kandidaate linna teenemärgi – Rakvere Kroonimärgi – määramiseks. Kirjalikke ettepanekuid oodatakse 19. jaanuarini 2024.
Uudised
  • 05.12.23, 09:54
Maakonna kõrgeim autasu ootab kandidaate
Lääne-Viru Omavalitsuste Liit (VIROL) kutsub maakonna elanikke, asutusi ja organisatsioone üles esitama kandidaate, keda autasustada Lääne-Virumaa kõrgeima tunnustuse – vapimärgiga.
Uudised
  • 21.11.23, 16:21
Valiti aasta sädeinimene, tervisedendaja, vabaühendus ja tervisetegu
Lääne-Virumaa aasta sädeinimene ja aasta vabaühenduste konkursile esitati 17 kandidaati pea kõikidest omavalitsusest. Aasta tervisedendajate konkursile esitati kokku 11 kandidaati.
Uudised
  • 29.10.23, 09:00
Aasta õpetaja preemia jääb uue korteri seemneks
Oktoobri alguses toimunud õpetajate auhinnagalal aasta huvialaõpetaja laureaadiks valitud Rakvere muusikakooli direktor Mart Aus kavatseb kasutada tunnustusega kaasnenud aastapreemiat korteri ostuks.
  • ST
Sisuturundus
  • 05.08.24, 10:29
Milline on ettevõtte roll riigikaitses? Coop Pank: reservisti palga säilitamine on hea algus
Eesti riigi julgeolek sõltub igaühe panusest ja ka ettevõtetel on oma osa mängida. Tööandjal on võimalik mitmeti kaasa lüüa, näiteks säilitades reservõppekogunemistel osalejate töötasu, pakkudes reservistidele soodustusi, võimaldades vaba aega või kodust töötamise võimalust, kui elukaaslane on õppekogunemisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Lääne-Virumaa Uudised esilehele